pátek 8. května 2020

Weber epox ns

Prohlášení o shodě weber. Požadavky před aplikací. Všeobecné požadavky pro podklad. Podklad musí být suchý, nosný, zbavený všech volně oddělitel.


Ideal for grouting tiles where chemical resistance or complete impermeability is required.

Available in a range of colours, weber. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. WEBER Podkladový nátěr weber. NS je dvousložková, bezrozpouštědlová, epoxidová pryskyřice pro povrchovou úpravu vodorovných konstrukcí do extrémně namáhaných prostor. Vhodná pro nepřímý styk s potravinami.


Používá se na povrchovou úpravu vodorovných konstrukcí jako nátěr či stěrka. Vhodný všude tam, kde je nutná vysoká odolnost vůči oděru, povětrnosti, chemickým vlivům.

Používá se všude tam, kde je požadována vysoká odolnost proti oděru, povětrnosti, chemickým vlivům, dobrá přilnavost k podkladu, omyvatelnost a bezprašnost. Pozor, nátěr je nevhodný do prostor svařoven a svařovacích koutů, kde. NS , jako stěrku, nebo nátěr nylonovým válečkem. Epoxidovou kompozici je nutné používat v. Dostupnost: skladem ( weber sys epox ns kg ). Akrylátový vsyp (designové chipsy) 4. V katalogu nemáme podrobnější informace o weber sys epox.


Webersys epox ns nátěr. Zobrazit v původní velikosti. Při aplikaci je nutno dbát, aby nevznikali loužičky hmoty.


Pro zajištění přilnavost dalších v. GYPROC MATERIAL SAFETY DATA SHEETS. Zaručená umyvatelnost a bezprašnost. Varianty zboží - weber sys epox ns. Praha Štěrboholy cena při od.

NT je dvousložková, bezrozpouštědlová, epoxidová pryskyřice pro povrchovou úpravu betonu a jiných soudržných podkladů. Používá se jako nátěrová podlahová hmota pro bezprašnou povrchovou úpravu betonu, případně jiných soudržných materiálů. Je vhodná jako pigmentovaný krycí nátěr.


Nachází uplatnění v garážích, montážních dílnách. Roztieranie penetrentu sa najčastejšie vykonáva vhodnými valčekmi. Neprípustná je však tvorba súvislej lakovej vrstvy na povrchu. Penetrácia sa prevádza do nenasiakavosti podkladu.


NS kg v provedení šedá se používá na povrchovou úpravu vodorovných konstrukcí jako nátěr či stěrka. En este video podemos apreciar la facilidad que tiene esta junta epoxi para ser aplicada. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...