pátek 8. května 2020

Sibral prodej

Hlavní činností firmy je prodej žarovzdorných izolačních materiálů, těsnících šňůr, lepidel a dalších žáruvzdorných výrobků. Tyto produkty jsou určeny k použití v celé řadě průmyslových aplikací s nároky na vysokou tepelnou odolnost, dále jako protipožární izolace, izolace pecí, krbů, kotlů a komínových systémů. Volná vlna a krácená vlákna z hlinitokřemičitých vláken SIBRAL jsou vyráběna tavením oxidu hlinitého a oxidu křemičitého v elektrické peci a rozvlákněním. Sibral Standard a Sibral Super se již.


Finální výrobky mají podobu vlny, krácených vláken, rohoží, modulů. Zdravím, koupím sibral cca 100x60x4-5cm.

Neválí se doma někomu zbytek? V bazaru divadnaj najdete aktuálních nabídek v kategoriích Stavebnictví a nářadí, Ostatní starožitnosti, Ostatní věci do domácnosti. Dům a zahrada - Prodam izolaci bazar. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vysokoteplotní izolace SIBRAL , FIBERFAX, INSULFRAX.

Prodám novou nepoužitou kovářskou výheň na propan butan. Výheň má jeden nebo dva hořáky, každý samostatně ovládaný. Obal výhně zesílen rámem.


Vše pro stavební izolace, technické, protipožární izolace a stavebniny. Nákup zahájíte výběrem sortimentu v levém sloupci, případně vyhledejte požadovaný produkt pomocí vyhledávacího okna vpravo nahoře. Vhodné i na kovářské svařování.


Na vyžádání lze i modifikace. Výhodou hořáku je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, které zajišťují komfort topení a minimální obsluhu. O slevách a výprodejích informujeme e-mailem. Pro odběratele připravujeme také různé výhody. FIBERFRAX ( SIBRAL – žiaruvzdorné izolácie) sa používa.


Naše webové stránky používají k analýze návštěvnosti a vylepšování našich služeb soubory cookies. O tom, jak zpracováváme vaše osobní údaje, si můžete přečíst zde. Filtrační křemelina je vhodná pro všechny typy ve světě používaných naplavovacích filtrů.


Nabízíme kompletní řadu velmi kvalitních křemelin od hrubých značek HOBRA 70 6a 50 vhodných pro základní náplavu, až po. Vyberte si co potřebujete z 8aktuálních inzerátů izolace. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Izolace vnější dvířek L( SIBRAL ) kg.

Náhradní díly – prodej Máme vlastní prodejnu s náhradními díly a spolupracujeme s firmou Díly na kotle pro kterou máme výdejní místo na naší prodejně. To znamená, že pokud zboží nemáme na našem skladě, tak si ho zákazník může objednat a na naší prodejně následující den vyzvednout. Dále se specializujeme na prodej značkových střešních oken, střešních krytin a na dodávky hutního materiálu. Nejste si jisti výběrem správného produktu?


Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám poradíme a zodpovíme veškeré dotazy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...