pátek 24. dubna 2020

Ze starého nové inspirace

Nebojte se dát předmětům určeným k likvidaci druhou šanci. Nechte se inspirovat, nadchněte se pro recy věci a vtiskněte svému domovu nevšední atmosféru. Ze starého nové : tipů, jak ušetřit peníze a recyklovat to, co už doma máte Nové někdy neznamená lepší, ale zato určitě dražší.


Bezhlavému utrácení za nábytek a další doplňky se ale můžete vyhnout, když se naučíte chytře recyklovat to, co už doma dávno máte. RECY věci - tvoříme ze starého nové.

Předkládáme Vám pár nápadů a inspirací, jak rychle a snadno vdechnout starým a nepotřebným věcem nový život. Pravidelně aktualizujeme - každý týden nejméně jeden nový nápad. V súťaži je 5x kniha „ Ze starého nové – vintage inspirace „, tak neváhajte a zapojte sa.


Možno sa šťastie usmeje práve na vás a urobíte tým radosť možno sebe alebo svojmu blízkemu. Upcycling – ze starého nové a lepší. Jako upcycling se označuje tvorba nových produktů ze starých věcí či materiálů, kte.


Návody, tipy a inspirace na tvoření v udržitelném stylu slow fashion najdete na blogu Prošikulky. Může to být jeden společný odstín nebo paleta barev, ale také jeden odstín dřeva, jednotný motiv (třeba dekorativní rám starého obrazu se může odrazit v nové funky komodě či posteli) nebo obecné téma.

Třeba ‚nádražní‘, kdy si do pokoje dáte staré velké hodiny, k tomu pár židlí, které vypadají jako z čekárny, a pak se vše snadno kombinuje s moderními. Kuchyně ze dřeva staré stodoly má betonovou pracovní desku a sporák na dřevo ve starém stylu. Taková kuchyně se jen tak nevidí.


Další videa najdete na webu:. NAKLÁDANÝ HERMELÍN S PASTOU ZE SUŠENÝCH RAJČAT 18. PATCHWORKOVÁ SKLÁDANKA 22. Recyklace je nekonečným tématem.


Pokud máte fantazii, spousta předmětů, které jen tak zahálí kolem, vás ur. Podzimní inspirace : Dodejte zahradě nový šmrnc! Pokud si netroufnete na nějaký ten vzor, použijte jednoduše staré či nové dřevěné kolíčky. Místo skříní papírové krabice, místo stolu dveře a židle stlučené ze starých lyží nebo svázaných novin? Dětský pokoj ze starého nábytku – prosím fotky už rozebírají.


Věděli jste, že palety mohou sloužit i jako skvělé květináče? Inspirace na zábavné venkovní aktivity pro děti! Jednoduchý tip na oživení některého z vašeho oblečení.


Aneb jak si vyrobit ze starého trička nové. Podívejte se na blog Prošikulky.

Na svatebních oznámeních se často objevují citace ze Starého zákona. V naší sbírce svatebních oznámení jsem jich našla celkem reprezentativní vzorek. Posílám je dál jako inspiraci pro přání nová, ale i pro potěšení a povzbuzení na manželské cestě. Drobné unikátní nápady, které šíří kouzlo starých dobrých časů, není zase tak těžké realizovat.


Ručně háčkovaná krajka. A návod na tuhle kraječku zase příště. Planeta je zaplavena odpadem, a tak se snažíme ho vyprodukovat co nejméně.


Pro staré, nepotřebné věci hledáme nové využití, aby nemusely končit na skládkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...