pátek 24. dubna 2020

Tera vari závaží

Závaží kg slouží také k vyvážení malotraktoru s třetím kole TK-01. Dvě závaží se připojí přímo na třetí kolo TK-k vázacímu oku. Doporučujeme mít třetí kolo zatížené také ve spojení s přibližovacím navijákem PN-200. Při sázení brambor využijete dvě závaží pro zatížení nosiče hrobkovacích radlic.


Sundávání závaží z Te ra Vari Radek Maroušek.

Unsubscribe from Radek Maroušek? Terra vari mjrendbe rakva. Prodám 3x5kg závaží na Tera vari. Prodam, tera vari , terra , vari system. Ale je mozne ruzne kombinovat,nebo jen samostatnou vec nebo jen nahradni dil, cena je pak dle dohody.


Pasuje na originální těleso. Pluh byl 1x v zemi pouze na zkoušku! Jinak je pouze vybledlá barva.

VARI GLOBAL - povolené šrouby Počet příspěvků › 2: Poslední příspěvek › 15. Motor XP-2nepravidelný chod Počet příspěvků �. Přídavné závaží Vari Inzerát byl odebran z oblíbených. Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si uživatelé zaplacením zvýhodnili. Vnitřní závaží , určené pro tažné nápravy TN-a TN-GLOBAL, slouží ke zvýšení hmotnosti malotraktoru.


Větší hmotnost malotraktoru přispívá ke zvýšení záběru hnacích kol, která pak neprokluzují ani v těch nejtěžších podmínkách, ať už se jedná o práci na poli nebo při přepravě nákladu. Inzerát Tera vari kola závaží tažná náprava v okrese Louny, cena dohodou, od BODLINKAZ na Sbazar. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Všechno plně funkční, vozík brzdí.


Převodovka DSK 317-rychl. SLEVA NA VYBRANÉ NÁHRADNÍ DÍLY K MOTORU JIKOV. Akce platí do odvolání a pouze na nákup. Koupím Teru Vari s příslušenstvím nebo podobný stroj, děkuji za nabídky. Kohout palivový dvoucestný pro dvoutaktní motory TERRA.


Kryt startéru JIKOV pro motory JIKOV, TERRA , VARI. Použity několikrát, jinak jenom ležel doma. Akorát zaprášen, jinak barva atd vše původní.

Dom a záhrada - Tera vari bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z 1inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Ještě bych potřeboval vědět kolik. Sklízecí mlátička CR10. HP (480kW), hydrostat 30.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...