úterý 28. dubna 2020

Sud na vodu bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Sud na dešťovou vodu 200l kov - barel na vodu. Inzerát byl odebran z oblíbených. Plastový sud , barel vhodný na vodu 220L Sud vhodný i na pitnou vodu.


Sud byl jednou použit na sirup v potravinářském průmyslu.

Objem sudu je 2litrů. Víko je pevnou součástí sudu. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nabízím použité, ale nezávadné sudy z potravinářského průmyslu. Uvnitř byl ovocný koncentrát v plastových pytlích.

Sudy na vodu patří mezi nadzemní nádrže na zásoby dešťové vody. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody.


Tento plechový sud s odnímacím víkem a obručí využijete například jako zahradní sud na dešťovou vodu , k uskladnění ječmene nebo jiných obilovin, krmiv pro hospodářská zvířata a podobně. Je po celkové renovaci, ale delší dobu nebyl využíván a dřevo trochu seschlo a sud na pár místech protíká. Stačí některé lajsny jen trochu vyklepat a namočit a sud bude zase 1 funkční. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vlivům.


Rozměry: výška 80cm průměr cca 96cm Up. Do spodní části se umisťuje výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody, například do konve. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání. Ostatní - Dreveny sud bazar. Vyberajte z 3inzerátov. Sud 220l na dešťovou vodu.

Rozvoz zdarma na trase Bratislava, Trnava, Trenčín, Žilina. Vhodné na kvas, vodu , krmoviny, pomyje atď. Vyrobené z HDPE - vysokohustotný polyethyl. Predám 220L plastový sud aj s vrchnákom. Prodám nový , čistý plechový sud na vodu s těsnícím víkem.


Dle dohody mohu i doručit Holešov, Kroměříž, Nezamyslice, Vyškov… Cena: 30- Kč. PH Podstavec pod hranatý sud na dešťovou vodu usnadňuje napouštění kýblů či konví z výpustě sudu. Je k dispozici v pěti velikostech.


Sud umístíme pod okap nebo vedle něj a sbíráme dešťovku k zalévání rostlin. Přítok vody je možný buď otvorem na vrchu sudu, nebo můžeme udělat otvor na boku. Sud můžeme zvednout na podstavec.


Základní vybavení v ceně. Dešťovou vodu upotřebíte na zalévání zahrady a záhonků kolem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...