středa 29. dubna 2020

Stavební bazar šlapanice

Stavební pozemky Ostrava. Striešky,sedáky,hojdačky. Nebo provozujete bazar stavebních strojů Šlapanice ? Rádi byste své služby nabídli také našim registrovaným uživatelům, a rozšířili tak řady potenciálních zákazníků?


Jednoduchá registrace vám může zajistit možnost zadávat. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba HALOVÉ SYSTÉMY, s.

Uliční šíře je 4m, kde se jedná o příjezdovou cestu, která se po 6m rozšiřuje na stavební parcelu o rozměru 30x40m. Na pozemku je umístěna studna, která je vyznačena na fotce. Jedná se o prodej parcely č. Aktuálně před vkladem do katastru o změně výměr.


Dispozice jsou: sousední zástavba rodinných domů, celý pozemek je na rovině. Prodám stavební rozvaděč nový, s revizní zprávou a atestem, levně. Karin Kovářová : Číslo kanceláře: 409: Tel. Chceš rychle a levně nakoupit či prodat stavební materiál?


Na našem stavebním bazaru, kde najdeš vše, co potřebuješ pro stavbu domu i rekonstrukci bytu.

Během pár sekund také můžeš na náš stavební bazar vložit vlastní inzerát zdarma. To celé bez nutnosti registrace. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Inzerát byl odebran z oblíbených. Vy si pak vyberete firmu pro stavební práce Šlapanice , která vás nejvíce zaujme.


Dobrý den nechám kačírek a kameny. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Neaktivní - expirovaný inzerát. Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost neb.


HELUZ není jen špičková cihla, ale komplexní stavební systém. Vyrábíme cihly s různými parametry, stropy, překlady a komíny. Nabízíme také materiály pro zdění – lepidla na cihly, tepelněizolační malty, omítky a zdicí pěnu. Z našich výrobků tak může vzniknout celá hrubá stavba.


Kupujte výhodně a levně.

Bazar online, inzerce zdarma. Okna a dveře - V nabídce bazaru naleznete plastová, hliníková, dřevěnná okna i dveře. Nechybí ani kování, okenní doplňky a ochranné fólie.


Polykarbonát, polykarbonátové plné desky, komůrkové desky z polykarbonátu desky, trapézové desky z polykarbonátu, zámkové desky z polykarbonátu, desky a role ze sklolaminátu, sklolaminát, plexisklo, světlíky, skleníky. Nabízíme stavební i truhlářské řezivo různých rozměrů - trámy, latě, prkna, fošny - sila 233581délka 2m to vše skladem (velké množství). Po dohodě možno nařezat růzdných rozměru, či ohoblovat.


Uvedené ceny jsou konečné, nejsem plátce DPH tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...