středa 29. dubna 2020

Signování plechu

Přestavba manulání velké klempířské signovačky na elektrickou. NAREX Česká Lípa - unikátní prostřihovač NAREX ENP E www narexcz cz - Duration: 1:10. Manual sheet bending machine with your hands and meter. Bending machine - Duration: 8:52. Stáčení a signování plechů.


V oblasti zakázkové kovovýroby spolupracujeme s celou řadou významných firem menšími regionálními partnery počínaje, nadnárodními giganty konče. Na ukázku přikládáme přehled některý. Stroje SDA jsou používány pro sériovou vysoce produktivní výrobu trubek. Při ohýbání plechu přes hranu ocelové desky plech přidržujte nad označenou ryskou pomocí jiné (dřevěné) desky. K ručním nůžkám však manuál k dispozici nebývá, přitom jde o. Ruční i elektrické signovačky vhodné pro stáčení a signování plechu až do tloušťky mm.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pro programování lze použít výkresy vytvořené v ACADu nebo 3D modelovacím programu (operativnost a přesnost). To výrazně zvyšuje produktivitu stroje při zachování vysoké kvality. Stroje jsou konfigurovány podle potřeb zákazníka.


Signovačka plechu oboustranná - SDA. Toto přídavné zařízení slouží k vystřihování kruhových součástí z plechu do tloušťky 1mm při pevnosti 4MPa. Popisujte spodní stranu plechu zcela flexibilně písmeny, čísly, symboly nebo libovolnými obrysy. Jelikož se spodní stranou přichází do kontaktu pouze značicí jehla, je chráněna před poškrábáním.


V oblasti lisování kovovýroba ve společnosti disponuje několika desítkami pracovišť pro postupové a ruční lisování plechů. Maximální tloušťka výchozího materiálu je mm, maximální šířka plechu do 7mm. Zakružovačka je tvářecí stroj. Samostatné stroje i celé výrobní celky.


Ohýbačky profilů a trubek. Jsou k dispozici s ručním nebo motorovým pohonem. Nastavitelná a tvrzená dorazová deska zlepšuje opakovatelnost signování a lemování plechu. Věnujeme se tváření profilů, trubek a plechu , dělení a svařování. Umlenkrolle - napínací válec plechu před vstupem do profilovacího zařízení.


LS - Kotoučové nůžky pro podélné dělení před profilováním. Stauchen - Válcovací stolice pro konkávní zahnutí profilu, poloměr od tří metrů. LS Kotoučové nůžky pro podélné dělení před profilováním. Jsme schopni vyrobit atypické klempířské prvky dle přání zákazníka.


Zakázková výroba se týká profilování plechu na míru, jeho stříhání, děrování, signování a ohýbání. Zhotovíme krbové střechy, komínové stříšky, ale i odkouření pro digestoře. Provádíme oplechování rohů, dveří či plotových planěk. Ceník Ceník- rozsah prací.


Vzhledem ke složitému určení ceny zakázky nelze sestavit jednoznačný a jednoduchý ceník. Hydraulická signovačka Bendmak SWM-400H.

Signování plechu
Signování plechu

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...