středa 1. dubna 2020

Ples borohrádek

Město Borohrádek leží ve východních Čechách, Královéhradeckém kraji, okrese Rychnov nad Kněžnou. Myslivecký spolek Borohrádek , Rybářský spolek Borohrádek , město Borohrádek : Místo konání: sokolovna Borohrádek : Účinkuje: Skupina SONG z Kostelce nad Orlicí: Vstupné: 10- Kč: První letošní ples , příjemná hudba v podání Skupiny Song z Kostelce nad Orlicí, občerstvení. Horní Jelení si dovoluje pozvat širokou veřejnost na tradiční ples.


V únoru byl pořádán první maškarní ples v Panském domě. MS Bělá Černíkovice- Myslivecký ples. Jídelní lístky škol a školek s možností odhlášky a výběru. Letošní již osmý ples Obce Spojil a SDH Spojil se konal v pátek 22.


TJ Lokomotiva Borohrádek si Vás dovoluje pozvat na tradiční již 10. Pořádá SRPŠ a město Borohrádek Vstupné Kč Zahájení předprodeje 20. Jedličkové Kapela Black§White Vystoupení mažoretek Pom Pom Dance Týniště nad Orlicí a mažoretek Safira - děti. SRPŠ při ZŠ TGM Borohrádek a město Borohrádek 4. BOROHRÁDEK – Myslivecký spolek a Rybářský spolek Borohrádek zvou na tradiční ples , který se koná v sobotu 18.


Hraje Jane´S beet Pardubice, vstupné je korun. Připravena je i hra o zvěřinové ceny zajištěna. Ten letošní se konal v sobotu 25.


Počasí a zájem shlédnout známé tváře, které se v různých obměnách na pódiu. BlackWhite vám bude hrát do rytmu vašich kroků. Spustit prezentaci Nahlásit album.


SPORTOVNÍ PLES , který se uskuteční v sobotu 24. Borohrádek hraje hudební skupina STREYCI vstupné Kč předprodej a rezervace vstupenek Radek Sazima tel. Srdečně zveme na školní ples. Další školní ples pořádaný Spolkem rodičů a přátel školy při ZŠ TGM Borohrádek. Bylo nás pět občerstvení zajištěno Předprodej vstupenek s místenkou ve školní družině u p. K tanci a poslechu zahraje skupina ANTREE z Týniště nad Orlicí, těšit se můžete na ukázky párového tance v podání mistrů.


Změna pracovní doby obecního úřadu PONDĚLÍ. BOROHRÁDEK – Tradiční rybářsko-myslivecký ples v Borohrádku se vydařil, přišlo téměř 2lidí, kteří se bavili. Lidé si vynutili přídavky, a tak kapela Jane´s Beat hrála až do tří hodin.


Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Děkuji všem jeho sponzorům, pracovníkům Městského úřadu Borohrádek za organizační podporu a všem. Sportovní ples Letošní plesová sezóna v Borohrádku je u konce. Barmanská show, ukázky párového tance, soutěž o ceny a především večer plný tance a zábavy s hudební skupinou Antree čeká na účastníky Městského plesu v Borohrádku. Sokolovně Borohrádek , vstupné je 1korun.


FLORITEAM - DEN MATEK BOROHRÁDEK 15. Nabízí detailní mapy všech českých měst a obcí, plánovač tras, hledání míst a firem. Kabelka na ples je malá – často se s ní tančí a je tedy potřeba, aby se dobře držela a při tanci o ní tanečnice téměř nevěděla. Rozlučte se tedy s tím, že se do této drobné kabelky vejde vše. Pokud je na ples potřeba něco objemnějšího, lze z části využít kapsy u panterova obleku, ale především šatnu.


Obec Zdelov se nachází v okrese Rychnov nad Kněžnou, kraj Královéhradecký. Afghánci nemají příliš rádi Tálibán, ale mají ho podstatně radši než nás - Duration: 27:43.

Ples borohrádek
Ples borohrádek

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...