pondělí 24. února 2020

Voděodolná překližka bazar

Nejvhodnější pro přívěsné vozíky a korby nákladních aut, terasy, pódia apod. Dobrý den,prodám novou hladkou voděvzdornou překližku,zbytek ze stavby po udělání podlahy v podkroví. Foliovaná překližka neboli betonářské desky.


Nabízíme kvalitní, 1 březovou překližku vhodnou pro betonářské práce a jiné použití. Naše překližka není od čínských výrobců.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Rozměry 250cm x65cm x 21mm.


Bočnice: voděodolná překližka. Pro výplň kovového rámu byla použita kvalitní vodovzdorná překližka. Prodáme použitou vodovzdornou překližku.

Vhodné pro exteriér i interiérové. Zde se nacházíte: Skate4you Bazar. Volně přístupný bazar rybářských potřeb. Výrobek tvoří voděodolná překližka s okrasnou dýhou. Pro své vynikající vlastnosti, mezi které patří zejména vysoká pevnost a pružnost, se překližka rychle stala důležitým materiálem v nábytkářské, stavebně-truhlářské a dřevoobalové výrobě (například na výrobu beden).


Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Dobrý den prodám boudu pro většího psa celkově zateplená,podlaha voděodolná. Zadní čelo lze odendat. Vodovzdorná překližka Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální.


Podobné inzeráty naleznete v kategorii. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Překližka ,palubky,šindel. Voděodolná buková překližka. Nabízíme k pravidelnému odběru voděodolnou bukovou překližku zdemontovanou z železničních vozů.


Vydrží, je odolná, je dostatečně pevná, ale zároveň je i pružná, aby unesla těžké náklady, a nestojí mnoho. Většina výrobců přívěsných vozíků navíc spíše doporučuje právě voděodolnou překližku. Obalová překližka se používá převážně na výrobu palet nebo beden.

Kola 1bočnice a podlaha vodovzdorná překližka ,podlaha ještě kryta lindab plechem. Kompletní elektrika a světla. VODOVZDORNÁ PŘEKLIŽKA GABON. Využijete ji hlavně při šalování betonu, na jednorázové obaly apod.


Truhlářská překližka v kvalitě B je broušená a má nejméně suků. Je ideální pro výrobu nábytku, zejména stolů a pro použití v interiéru. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. KČ plus doprava nebo osobní předání. Kč : 683Kč: 8Kč: Ks.


Kč: 716Kč: 8Kč: Ks. Stavba a její vybavení. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Délka 200cm, hloubka 62cm a výška 85cm. Konstrukce stolu černá matná.


Deska stavební překližka 21mm (Velmi pevná deska.) dodávám včetně spojovacích materiálů a plastových krytek. Prohlédněte si aktuální inzeráty kolotoc. U nás najdete, co potřebujete.


Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Osobní odběr Staré Město u Uherského Hradiště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...