úterý 28. ledna 2020

Vzduchovky

Vzduchovky KalibrGun Kalibrgun Capybara 5mm. Skladem Odesíláme ihned. Největší je zcela určitě nový systém moderátoru hluku, který obaluje celou hlaveň a má tvar kvádru.


Hlaveň je dlouhá 4mm. Velkou výhodou je také dřevěná lícnice, která již je. Zlamovací vzduchovky využívají k natažení systém lomení hlavně v kloubu, kdy táhlo, které je ukotvené v kloubu stlačuje píst až do záchytného systému spouště.

K napínaniu pružiny alebo piestu dochádza spravidla samotnou hlavňou, samostatnou pákou umiestnenou pod hlavňou alebo z boku. Jak pušky, pistole, tak i revolvery mají široké zastoupení v kategorii vzduchových zbraní. Jsou proto velice oblíbené na rekreační a. PCP a vzduchovky se spodním nátahem dělá tradiční anglická firma Air Arms.


K top značkám patří Weihrauch, Walther a Česká zbrojovka. ASG má jako jediný výrobce licencované repliky právě od Zbrojovky. Na vzestupu je s PCP zbraněmi i Kral Arms.


Crosman zase nabízí repliku jedné z nejprodávanějších vzduchovek světa – Marlin Cowboy.

Najväčší výber vzduchoviek skladom. Pred výberom vzduchovky si musíte vybrať, ktorý druh streľby budete preferovať a za akým účelom si vzduchovku zaobstaráte. Ponúkame vynikajúce vzduchovky španielskeho výrobcu Gamo, ďalej velice presné COpušky nemeckého výrobcu Umarex, turecké vzduchovky Hatsan, ktoré majú vynikajúci. Navíc díky systému COmůže být vzduchovka opatřena zásobníkem na více kusů střeliva.


Náklady na střelbu jsou o něco vyšší, je bohužel. Používa sa na rekreačnů a cvičnů streľbu, alebo k lovu drobnej zveri. Puška, niekedy tiež ručna, ľudovo Flinta, slangovo Kver (oboje z nemčiny), je dlhá palná zbraň patriaci medzi ručné zbrane.


Dlouhé vzduchovky se dělí podle pohonu na: pružinov é, vzduchovky na COa na PCP. Pokud chcete snadno opravitelnou zbraň s nízkými provozními náklady, pořiďte si pružinovou vzduchovku. Přesnější a pohodlnější variantou jsou modely na CO2. Nejsilnější a nejpřesnější jsou pneumatické vzduchovky PCP, mají nulový zpětný ráz a nabízí konzistentní střelbu bez.


Prečo si kúpiť vzduchovku? Aký druh streľby preferujem? Ako často, na akú vzdialenosť a kde chcem strieľať?


Ak máte tieto otázky zodpovedané, alebo len hľadáte odpovede navštívte našu sekciu vzduchoviek. Ponúkame Vám svetoznáme, overené a kvalitné značky Gamo, Umarex, Hatsan, ale aj českú Sláviu a. Pri týchto rýchlostiach môžete ľahko zabiť malé veveričky, vtáky a iné malé hlodavce. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.

Problém je v tom, že některé vzduchovky jsou zpočátku vyrobené pro větší výkon, ale pro prodej v ČR jsou “udušené“ do dovolených 16J. Například u Diana 35 je to díky montáži slabší pružiny a dlouhým pístem (střelba neničí vzduchovku). Najznámejšie sú určite pružinové alebo piestové vzduchové zbrane.


K stlačeniu pružiny alebo piestu dochádza spravidla zalomením hlavne alebo páky umiestnenej pod hlavňou. Obľúbenými sú aj vzduchovky poháňané oxidom uhličitým (CO2), ktorý je čerpaný najčastejšie zo špeciálnej bombičky. Dnes už je naštěstí nabídka vzduchovek mnohem širší a vybírat můžete z velkého množství značek.


Nejčastěji jsou vyráběné v rážích 5mm, 5mm a 35mm a výkonu 5J, 10J a nejsilnější vzduchovky dostupné bez ZP ve výkonu 16J.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...