čtvrtek 26. prosince 2019

Tondach stodo

Poptejte nejnižší cenu více zde Koupit. Nevíte, jak správně postupovat při pokládce střešní krytiny v ploše, ale také v nároží nebo při montáži výlezu ke komínu? Moderní drážková taška s hlubokým dvojitým drážkováním, které vytváří velmi odolnou ochranu proti povětrnostním vlivům a současně umožňuje posun o 4. DPH Zľava Vyberte variant.


Dostupnosť: Skladom u dodávateľa od € s DPH.

Navíc vyrábí a dodává komplexní střešní systém včetně potřebných doplňků. Dodává se ke všem typům drážkových tašek. V líci je opatřena jedním středním plochým žlábkem a tak po položení vytváří jemnou a klidnou strukturu střešní plochy.


Pro tuto exkluzivní službu je nutné se zaregistrovat. Ceníková cena 8Kč. Zobrazit barevné varianty-.


Klade se ve druhé řadě pod hřebenem po obou stranách hřebene (ev. nároží) v potřebném množství dle požadavků norem a pravidel. Větrací průřez je cca cm2.

STODO posuvná taška. Věrnostní program ks = b. Přímo výpalem hlíny se získává přírodní cihlová červeň, která není (na rozdíl od jiných druhů výrobků) ničím přibarvována – tzv. Taška je nabízena ve řadě povrchových úpravách a nejnovějším přírůstkem od značky TONDACH je povrchová úprava glazura Amadeus natur, která díky hladkému povrchu snadno odpuzuje nečistoty a rychleji odvádí vodu ze.


Tato střešní krytina je velmi odolná proti povětrnostním vlivům. Střešní krytina vytváří klidnou a jemnou strukturu střešní plochy, díky střednímu plochému žlábku v líci. Vytváří při položení klidnou elegantní strukturu střechy s důrazem na horizontální linie. Stodo umožňuje posun o mm. Drážky ve svislém i horizontálním směru zajišťují bezpečnou ochranu podstřeší v náročných klimatických oblastech.


Dle bližšího členění se jedná o tašku s přerušovanou. Tai aukštos kokybės čekiškos “ Tondach ” keraminės stogo čerpės, kurios skirtos tiek naujai statybai, tiek renovacijai. Materiál: pozinkovaná ocel.


Součásrí střech je i systém sněhových háků, sněhových tašek a sněholamů. Dostupná je v štyroch farebných vyhotoveniach prírodná glazúra Amadeus, gaštanovo hnedá glazúra Amadeus, bridlicovo čierna glazúra Amadeus, čierna glazúra Amadeus. Velká výhoda použití posuvných tašek tkví především v možnosti jejich pokládky na původní laťování.


Nabízí se proto představit si blíže právě tašky s názvy. Téměř plochá pálená střešní taška s jemným, bočním profilem vytvářející elegantní, moderní a esteticky jednoduchý design střešního pláště s důrazem na horizontální linie.

Hodnotenie produktu: 4. Posuvnosť škridly urýchľuje a zjednodušuje montáž, šetrí ma. Po položení vytváří jemnou a klidnou strukturu střešní plochy. Firma Tondach tuto krytinu již nevyrábí!


Srdcovka je ražená drážková taška, která se vyznačuje hlubokými drážkami v hlavové i boční části. Ornament na líci tvoří tašku velmi zvláštní a atraktivní. Nabízím větrací tašky tondach stodo kaštanová glazůra nové ks cena za ks. K tomu nám pomohl stavební výtah GEDA, který vám pronajmou v každém větším obchodě se stavebninami.


Doporučujeme s řemeslníky najít pro výtah takové místo, které nebude příliš vzdálené od složených palet s taškami a přístroj vám zároveň umožní vyvést tašky až k hřebenu. Závěrem své práce jsem zhodnotil výběr zvolené střešní krytiny. Obrázek je ilustrativní, nemusí být zobrazena konkrétní taška!


Anténní průchodka 100mm DN 1- černá. HPI Prostupová plastová Venduct taška Tondach Falcovka prům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...