úterý 24. prosince 2019

Slatwall stojan

Slatwall čtyřboký otočný stojan, bílá. Coloured PVC inserts slide or clip-in to the slatwall grooves - they add strength and provide the finishing touch. Aluminium Inserts are even stronger, last forever, never out of fashion and suit. Our slatwall panels come in four foot square and four by eight foot panels options, the latter allowing portrait (upright) or landscape (horizontal) arrangement.


The slots are positioned 1mm apart from centre to centre, and matching inserts provide the base for clothing hooks, shelf brackets, or other accessories. Dále vyrábíme prodejní stojany a výstavní systémy pro vybavení obchodu jako jsou SlatWall stojany na zboží z drážkového panelu Slat-Wall , gondoly, prodejní pulty, stoly.

Rozměr D118xH60xV132cm s podstavcem. Vzdálenost drážek 20cm. Barva Třešeň, Javor, Sv. Stojan dodáme v demontovaném stavu ve dvou kartonech. Vzdialenosť drážok 15cm.


Stojan se skládá ze slatwall desky a kovového rámu se spodní policí. Dodáváno v demontovaném stavu. Free Shipping Available.

Fill Your Cart With Color today! Farba Čerešňa, Javor, Sv. Konstrukce tohoto posuvného stojanu je atypická. Materiál oboustranných za ale i obou bočnic je tvořen prodejním systémem SLAT WALL , používaným zvyčejně jako vnitřní ob. Včetně příplatků a DPH.


Expo cenovka Číslo produktu: 26SK020A-6. Rozmer 30x30x140cm s podstavcom. Pre výber farieb volajte alebo upresňujte e-mailom. Podlahový pojazdný stojan s drážkovým panelom slatwall. See more ideas about Slat wall , Slat wall display, Budget friendly paint.


Stacking Racks Manufacturers, Factory, Suppliers From China, In case you are intrigued in any of our products or want to focus on a personalized get, please sense totally free to contact us. Počet predaných kusov: 20. Ak ste našli lepšiu cenu, ZJEDNAJTE SI JU OSOBNE, kontaktujte nás, radi vás spoznáme a poradíme. Pri nákupe tovaru do 50€ dostaneš zľavovú darčekovú poukážku vo výške na ďalší nákup. Další verze produktu Vysoce hodnotný eloxovaný hliníkový sloupec s kabelem vedeným vnitřkem a kartáči, které umožňují flexibilní vysunutí kabelů v jakékoliv výšce.


Prodejní stojan slatwall na kolečkách Cena. Prodám otočný stojan s úložným prostorem rozměr 50x50x180cm kalená skl. Nabízíme regály, drátěný program nebo slatwall.

Tech-komplex vám nabízí komplexní služby pro váš obchod a kancelář, vše od návrhu interiérů až po realizaci prodejny. Get without the ads. Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now.


Please try again later. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vybírejte si Stojany na noty podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Stojan na obuv sa perfektne hodí do obchodov ponúkajúcich na predaj veľa rôznych druhov obuví. Stojan môže byť prichytený na stenu , alebo voľne položený na poličke. Topánky , tenisky , sandále a rôzne iné typy obuvi vyniknú omnoho viacej na stojane ako voľne položené na poličke či v regáli.


Stojan může být přichycen na stěnu, nebo volně položený na poličce. Boty, tenisky, sandály a různé jiné typy obuvi vyniknou mnohem více na stojanu jako volně položené na poličce či v regálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...