středa 20. listopadu 2019

Železné traverzy cena

Ocelové nosníky IPN jsou nepostradatelnou součástí každé stavby nebo rekonstrukce. Prodám traverzy rozměry 400xa 550x24cm. I profily nabízíme za velkoobchodní ceny i pro Vás.


Tento hutní materiál nabízíme. Traverzy – ceníky se liší v závislosti na prodejci a kvalitě dané oceli. Dělení nosníků provádíme autogenem, chcete-li dělit na pile, uveďte to prosím do poznámky ( cena může být dodatečně upravena).

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů traverzy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. V dnešní době se žádná hala, průmyslový objekt nebo dokonce mostní konstrukce bez ocelového nosníku (tzv. konstrukční oceli) neobejde. Jedná se o cenově výhodnou, rychlou a ekologickou metodu stavby. Vážení zákazníci, obchodní partneři, z důvodu celosvětovému šíření koronaviru (COVID-19) a vzhledem k bezpečnosti našich zaměstnanců Vás tímto žádáme o primární využívání systému Ferona ONLINE pro Vaše objednávky.


Vývoj ceny železné rudy. Cena železa a železné rudy. Výkupní ceny železa podle typu.

Hutný materiál – Valcované profily – Nitra – Močenok – Ceny. Predaj hutného materiálu a dovoz vypýtajte si cenník. Prodej hutního a profilového materiálu.


Olomoucký kraj – Kostelec na Hané, Brníčko u Uničova. Nabízím nepoužité traverzy - změna projektu RD. Pořizvací cena byla 32. Mohu poslat dodací list. Materiál je složený 12km od Brna.


Možné zakoupit i jednotlivě, dotazy na e-mailu. Možná už to máte vyřešené, ale já to samé řešil o délce 3metrů. Dal jsem dvě traverzy I 180mm, od sebe vzdálené cca 15cm ve vnitř, plechama ocel 4x50mm na několika místech svařené, jako jejich výplň co mi zbyl 5cm itong a celé zalít betonem. Už to drží bez problémů roky.


Svařovaná síť z ocelových žebírkových drátů tvářených za studena - norma DIN 488-4. Kari sítě využijete především pro armování betonu u základových desek rodinných domů a průmyslových staveb. Kvalitní ocelové nosníky HEB za vynikající cenu oceníte nejen při stavbě.


I ( železné profily , nosníky) se se setkáváme pod pojmy traverza , nosník, íčko. Kč za 1kg, traverzy jsou nové, dále prodám I traverzy 18cm, délka cca 6m celkem.

Zakoupení celkového množství není podmínkou. Uvedená cena za jeden kilogram. Váha jednoho běžného metru 1kg.


Pokud budeš mít třeba jako já ve stropě nějaké železné traverzy , určitě je před omítáním nabarvit základovkou. Jinak ti začnou rezivět a rez vyleze omítkou ven. Perlinku jsme skutečně dávali jen a jen na místa styku dvou materiálů s dostatečným přesahem. Pak se osadili rohové lišty, v našem případě všude ty větší, tzn. Popis produktu: Konstrukční válcovaný materiál ve stavebnictví hojně využívaný hlavně pro stropy, překlady a konstrukce.


Ocelové nosiče I, IPE, U, UPE, HEB, HEA (nosníky) Na aktuální dostupnost a ceník uvedených značení ocelových nosičů (nosníků) nás kontaktujte:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...