čtvrtek 21. listopadu 2019

Jadeit účinky

Zlepšuje funkci trávicího a vylučovacího systému. Barvy: bílý, zelený, fialový , oranžový, růžový, hnědý, žlutý, červený, modrý, černý Naleziště: Japonsko, Č�. Jadeit a nefrit mají totožné léčebné účinky.


Specifické vlastnosti jim dodává různé zbarvení. Odstraňuje z těla jedovaté látky, uzdravuje buněčný a kosterní sy.

Své nositele ochraňuje před špatnými vlivy, neštěstím, nemocemi, nehodami a negativními energiemi všeho druhu. Náramek z jadeitu je tak skvělým. Posiluje nervový a imunitní systém, funkci srdce, krevní oběh, pomáhá při problémech s otěhotněním, usnadňuje poro tiší migrény a bolesti, snižuje teploty.


Je symbolem klidu a míru. Přitahuje štěstí, přátelství a peníze. Chrání nás před neštěstím a nehodami. Uklidňuje mysl a pozvedává moudrost ducha.


Stejně věřili, že představuje spojení mezi člověkem a nadpozemským světem a také spojení mezi vším duchovním a materiálním.

Prináša šťastie, plodnosť. Liečivé kamene i polodrahokamy - široký výber: dekorácie, lampy, svietniky, šperky, náramky, náušnice, šperkovnice, hodinky, darčeky, knihy a iné. Symbol čistoty a vyrovnanosti.


Zvyšuje lásku i kvalitu péče o rodinu. Je to ochranný kámen, udržuje svého nositele mimo nebezpečí a vnáší do jeho života harmonii. Pohlcuje negativní energie a proměňuje je v. Pomáhá odstraňovat stres a fobie. Poskytuje preventivní ochranu před křečovými žilami. Oba tyto kameny nicméně mají na psychickou i fyzickou stránku člověka v podstatě totožné účinky.


V anglicky mluvících zemích mají pro oba nerosty jednotný název ,,Jade,,. Nicméně, jadeit je mnohem vzácnější než nefrit, zvlášť císařský jadeit , který je ostré jasně zelené barvy a podobá se barvě kvalitních smaragdů. Tento jadeit je na Dálném východě. Přejít na Léčivé účinky – Nefritu bývaly připisovány léčivé účinky. Už staří Číňané si z nefritu vyráběli číše, ze kterých pili, protože věřili v jeho očistnou.


V minulosti se věřilo, že jadeit pomáhá při infekcích, chřipce, křečových žilách, přináší kli podporuje empatii, podporuje nervový a. Hnedý jadeit : má silnú uzemňujúcu schopnosť, ktorou spája svojho nositeľa so zemou. Vnáša tak do nositeľovho života pocit pohodlia a stability.

Pozitívne pomáha pri zvkaní si na nové prostredie. Učí vnímať vzájomnú prepojenosť všetkých. Je považován za ochranný kámen a svému majiteli přinese do života harmonii, štěstí a přátelství. Dokáže přitahovat nejen lásku, ale také peníze.


Vhodný pro prosperující podnikání. Kromě těchto vlastností umí také odhalit negativní myšlenky a přemění je na klidnou mysl. Velmi dobře dokáže uvolnit.


V tomto článku se zaměřím na tygří oko, křišťál a jadeit. Minerály mají kouzelné učinky na naše zdraví, duševní pohodu i vyrovnanost. Je jen na nás, jestli tomu věříme nebo nevěříme, spousta z nás však ví, co nám minerály přinášejí, co nám pomůžou vyřešit, nebo jak nás. Masáž provádí válečky vyrobené z jadeitu, který představuje určitou rovnováhu, přináší klid a uvolnění.


Je využíván pro své blahodárné účinky na nervový a imunitní systém. Probouzí funkci jater a sleziny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...