pátek 22. listopadu 2019

Maxitherm silikon

MAXITHERM SILIKON má výborné termoizolační vlastnosti a současně účinně a dlouhodobě brání tvorbě plísní a řas. Díky tomu výrazně snižuje úniky tepla zdivem a tím i náklady na vytápění objektu. Současně chrání fasádu před UV zářením a povětrnostními vlivy. Zajišťuje vysokou paropropustnost povrchu a je proto vhodný i pro aplikace na fasády historických budov.


Název barvy (např. Ivory) Max. Maxitherm Silikon - termoizolační nátěr kg.

Výborný termoizolační nátěr s extrémní prodyšností, dosažitelnou. Systém ve třech krocích, který Vám sníž. Jejich účinnost je ale časově velmi omezená, většinou fungují. Navíc přidává extrémní prodyšnost, dosažitelnou pouze u silikonových nátěrů. Komplex těchto vlastností zajišťuje výborné odstranění vlhkosti, celkové vyschnutí zdiva a zvýšení jeho.


Capsicums are native to Mexico, North America and northern Latin America. At Maxi-Therm, we’re committed to innovating in heat transfer, and receiving the coveted ASHRAE Technology Award shows it’s paying off. Our efficient steam-to-water heat exchanger technology optimizes the net output energy produced by steam, as opposed to conventional shell-and-tube heat exchangers.

By modulating the condensate, the flooded vertical heat exchanger varies the exchange. V exteriéri ho jeho vysoká priedušnosť a silná vododpudivost predurčuje na nátery starších fasád. Je vhodný aj pre tie historické objekty,. Stále častěji se v našich domech a bytech vyskytuje vlhnutí a následné.


Mate nějake zkušenosti z termoizolačni natěrovou hmotou Q-THERM nebo MAXITHERM ? S thermoizolačním nátěrem. Odstraňuje jak plísně, tak především samotnou příčinu plesnivění – tepelné mosty na kterých dochází ke kondenzaci vlhkosti. Spotřeba je závislá na struktuře a nasákavosti podkladu.


Celý postup - Sanační protiplísňový systém. V katalogu nemáme podrobnější informace o maxitherm silikon. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Euro) Vítejte v elektronickém o. Má vysokou odolnost vůči průmyslovým škodlivinám, UV záření a povětrnostním vlivům. Vyznačuje se minimální špinivostí a dlouhou životností. Obsahuje ty nejúčinnější biocidní látky v pevné formě, které se neuvolňují do ovzduší a dlouhodobě.


Kaplamalı örgülü bilek.

Jurský svět: Zánik říše – recenze filmu. Z vlastní zkušenosti Ceresit nedoporučuji,jsou to vyhozené peníze. V našem sortimentu naleznete také fungicidní penetrace a barvy.


Bezszwowa rękawica akrylowo-poliestrowa powlekana lateksem naturalnym, z opatentowaną technologią Non Slip Grip zapewniającą pewną, kontrolowaną chwytność w śr. Přidává extrémní prodyšnost, kterou lze dosáhnout pouze u silikonových nátěrů. Tato vlastnost zajišťuje ještě lepší vyschnutí zdiva a zvyšuje jeho přirozený tepelný odpor. Stále více zákazníků současně úspěšně využívá „vedlejší efekt“ tohoto nátěru – výrazný antikondenzační a protiplísňový účinek.


Obrázky na tomto e-shopu mohou být v některých případech ilustrativní a nemusí se vždy zcela shodovat se skutečným vzhledem zboží!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...