úterý 19. listopadu 2019

Lepidlo mamut

Lepidlo mamut

VÍCE INFORMACÍ Jeho nejlepšími vlastnostmi jsou síla, průhlednost a pružnost. Chcete, aby spoj splynul s okolím? Lepidla, která podrží i vás VÍCE. Přilepí i těžké předměty mamutí silou k podkladu, bez nutné fixace lepeného spoje. Jedná se o speciální modifikaci MS polymerů.


Lepidlo mamut

Marcel Minarcak 11views. Jednosložkové lepidlo Mamut Glue High Tack na bázi MS polymeru slouží k okamžitému lepení spojů bez nutnosti spoj dodatečně fixovat - stačí silně přitlačit. Využijete ho všude tam, kde potřebujete lepit rychle a lepený spoj nemůžete zatížit. Prilepí i ťažké predmety mamuťou silou k podkladu, bez nutnej fixácie lepeného spoja. Nahrazuje tak hřebíky a šrouby, což práci velmi zjednoduší.


Takto opravné předměty se dají i nadále běžně používat, mýt v horké vodě nebo myčce nádobí. Musíte pouze dodržet speciální, ne tak zcela běžný postup lepení. LEPIDLO NA PORCELÁN“ je speciální bílé lepidlo pro opravy porcelánu, keramiky, kameniny a mramoru. Vysoko kvalitné, profesionálne a univerzálne lepidlo na báze MS polymérov, ktoré vykazuje extrémne vysokú pevnosť v ťahu a vysokú konečnú prídržnosť. Vytvrdzuje vulkanizáciou vzdušnej vlhkosti, vytvára vysokopevnostný, elastický spoj.


Lepidlo mamut

Den Braven Czech and Slovak a. Lepené spoje by neměly být v trvale zatíženy vodou nebo v kontaktu s chlórem. Polyuretanové lepidlo na dřevo DPolyuretanov�. Výborná počáteční pevnost - Mamut výborně drží už od prvního kontaktu s plochou, i proto se hodí výborně k lepení větších nebo těžších předmětů, u nichž by bylo problematické udržet je v požadované poloze, než lepidlo zaschne. MAMUT GLUE Crystal Mamut Glue.


Nosnost - ne nadarmo se jmenuje, jak se jmenuje. Tento název naráží na mamutí kly, vyčnívající z věčně zmrzlé půdy. Původní obyvatelé Sibiře, zvláště Jakuti, mamutí kly odedávna používají k výrobě uměleckých předmětů, sošek, rukojetí nožů. Lepenie konštrukčných vodotesných spojov v. Mamut glue Polymerové lepidlo 2ml bílý. Použitelné v autoservisu, dílně, průmyslu, domácnosti a na mnoha dalších místech.


Je přilnavé ke kovům, zdivu, omítkám, kamenu, sádrokartonu, dřevu, keramice, sklu atd. Univerzální průhledné flexibilní lepidlo na bázi MS polymeru vhodné pro vysokopevnostní spoj mnoha materiálů a jejich kombinací. Nie je agresívny k podkladom, je ideálny na lepenie zrkadiel. Po vytvrdnutí lepidla je spoj.


Mamut : Kdekoľvek v stavebnom a strojárenskom priemysle alebo v domácnosti či na záhrade. By continuing to browse on this site, you agree to the use of these cookies. Mamut Loot – Grips DX Apto mount xincl. Mamut Apto - One (1) extra controller mount.


Lepidlo mamut

Je určené na lepenie spojov, tažkých predmetov s maximálnou počiatočnou pevnosťou. Prilepí aj ťažké predmety obrovskou - mamuťou silou, bez nutnej fixacie lepeného spoju. Levná lepidla a příslušenství - velký výběr naleznete online na BauMax.


Slovo mamut pravděpodobně pochází z ugrofinské mansijštiny, ze slovního spojení mang-ant – ze země (rosotucí) roh. Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a dostatečným množstvím, ale vždy nejnižší cenou na trhu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...