úterý 19. listopadu 2019

Dřevěné pražce výroba

Nové pražce (vpravo) jsou tmavší. Výhybkové pražce s vyznačenou délkou. Ostrava Mariánské Hory 17. Pražce sice nepoužité, ale již trochu omšelé. Dřevěné pražce připravené k montáži kolejnic.


Letní idylka, pražce voní karbolem.

Palisády – kulatý doplněk do každé zahrady. Jednotli-vé dodávky pražců přejímá náš odborný pracovník, pilách. XVII, položce 3 odst. REACH, v platném znění.


Prodám dřevěné pražce , stav viz foto. Pár jich je děravých, ostatni jsou pěkné. Jedná se o hranol, nejčastěji z tvrdého dřeva DB, BK, rozměrově přesně definovaný, tlakově impregnovaný kreozotovým olejem. Používá se jako podpora kolejí při zhotovování kolejového svršku.


Představení společnosti Naše společnost se zabývá dovozem, zpracováním a prodejem dubového řeziva.

Nabízíme široký dubový sortiment, rychlou dodávku do místa určení. Požadujete kvalitní a cenově dostupné dubové řezivo, dubové fošny, dubová prkna? Neváhejte nás kontaktovat a osobně si ověřit náš individuální přístup k zákazníkovi. Jako jedna z mála firem v České republice vám nabízíme zahradní (železniční) dřevěné pražce.


Tato nabídka odráží naši touhu po všem novém co se týká dřeva a jeho širokého použití v našem životě. Ten mohou tvořit betonové patky nebo jednodušeji dřevěné pražce , které nejsou pevně spojeny se zemí. Nevýhodou ale je, že dřevo, i ošetřené, je-li vystavené kontaktu s vlhkou půdou, se velmi rychle zničí.


Existuje však výrobek ze dřeva, který je vůči rozkladnému procesu dostatečně odolný – totiž vyřazené železniční pražce , které jsou hloubkově impregnované. A navíc zahradě dodají, ovšem. Výroba na zakázku z dubu 20. Dubová terasová prkna 1. Betonové železniční pražce.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Brno-město, cena 100Kč, od asistentka. Soutěž na nového majitele. Pokud si na montáž sami netroufnete, je samozřejmě možné objednat si u nás také sestavení a instalaci. Pro ty, kteří potřebují pomoci s nátěrem, máme dostupné řešení — nabízíme dřevěné smrkové schody s již finálním nátěrem olejovými barvami Osmo, jež se používají v nábytkářském průmyslu.


Zakázková výroba tvoří nedílnou součást naší běžné výroby s ohledem na kvalitu zpracování, preciznost, zodpovědnost a termín dodání. V případě, že poptáváte jakékoliv reklamní předměty nebo speciální výrobek na přání, tak nás neváhejte oslovit a my vám nezávazně zpracujeme cenovou nabídku.

Stavíme masivní dřevěné ploty a ohrady vhodné zejména do venkovského prostředí. Našimi zákazníky jsou zejména majitelé venkovských usedlostí, ponzionů, zemědělských farem, koňských stájí, chat a chalup po celé ČR a SK. Postavili jsme již několik stovek km oplocení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...