úterý 26. listopadu 2019

Jak umýt okna v autě

Pokud nemůžete vidět, mohli byste skončit do vraku. Smith říká, že je určitá metoda následovat, pokud chcete, aby vaše okna auta na jiskru. Měli byste mýt okna auta naposledy při čištění vaše auto, říká James Carter, majitel Paradise Mobile Detail v Las Vegas.


To je jedna z hlavních věcí. Je příjemné se přes ně dívat, neruší nás ani šmouhy ani prach a špína.

Než začnete mýt okna , nejen ta plastová, dobře zvažte, kdy je umyjete a také se na mytí připravte. Logicky neumývejte okna v mrazech. Bude vám zima, špína jde špatně setřít a voda. Jak se pohodlně vyspat v autě. Možná se chystáte na dlouhý výlet autem a nechcete utrácet za hotely, nebo chcete ušetřit na nájmu, možná budete chtít přespávat v autě.


Ať už jde o několik nocí, nebo dlouhou dobu, měli byste se naučit, jak s. O autě se má vždy mluvit jenom v dobrém. Slovo má velmi velkou moc.

Během jízdy a za volantem ukazujete vaše skutečné tváře. Pokud jste si pořídili bouraný vůz, bude dobré auto umýt ve vodě se špetkou soli a myšlenkou na to, že smýváte energii strachu. Pokud máte v autě kožené sedačky, můžete na mastné fleky použít benzín zředěný s vodou.


Pak už stačí povrch jen umýt hadříkem namočeným v mýdlové vodě. Obecně ale platí, že pro údržbu kožených interiérů jsou vhodnější přípravky pro to určené. Jak umýt okna auta když je taková zima? Nechci okna utírat jen papírovou utěrkou jak někdo radí. Ale mám nasolenou tresku místo auta.


Také máte prosolené auto? Přečtěte si návo jak vyčistit interiér auta. Protože se čištěním interiérů aut zabývám profesionálně, popíšu vám konkrétní postup čištění interiéru auta, jaké čistící prostředky a pomůcky použít, jak vyčistit a vytepovat sedačky, koberečky a další čalounění, čím ošetřit plasty, jak pečovat o kožené sedačky. Nejsem si sice úplně jistý, jestli zrovna toto má nějaký praktický přínos, ale nic to nestojí, v autě to nezavazí, takže proč ne. Celkem mám v autě asi sáčku zhruba po gramech.


Takže jak mám umýt sklo tak, aby nebylo mastné, čmouhaté - prostě jako nové. Profesionál zvládne okna umýt za pět minut. Pět minut – tolik stačí profesionálovi, aby dokonale umyl okno z obou stran včetně.


Ze stejného šuplíčku pochází i rada, že okna se dají dobře umýt teplou vodou s troškou rozmíchaného pudingového prášku.

Z moudrostí našich babiček jsou také dvě opravdu dobré rady – okna nemyjte v příliš teplém počasí, rychle schnou a nepodaří se vám vyčistit zanechané šmouhy a také se vyhněte mrazivému počasí. Nejen kvůli sobě samé, ale okna jdou. Zamlžená okna a vlhkost uvnitř auta. Jak na to, abychom ušetřili čas.


Existují i přípravky, které na okno nastříkáte, necháte chvíli působit, potom veškerou špínu setřete kuchyňskou papírovou utěrkou a máte hotovo. My ale budeme brát v potaz situaci, kdy nestačí okna přeleštit, ale je potřeba je umýt namokro. Rychle a bez šmouh: super triků, jak dokonale umýt okna ! Zdroj: Thinkstockphotos Téma: okna.


Venku je teplo, a to je ideální čas na mytí oken. Stačí pár jednoduchých rad a vaše okna se budou lesknout, aniž by za tím stálo několik hodin. Prvně okna - jen teplou vodu s Clinem na okna - má v sobě alkohol, to vezmu klasicky hadříkem z mikrovlákna - mám ten co nechlupatí a pak rámy a parapety - nechám uschnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...