čtvrtek 17. října 2019

Mirelon pod pvc

Ekonomicky výhodná izolace. Společnost Mirel Vratimov a. Spojuje v sobě požadavek na tepelnou izolaci, kročejový útlum a paronepropustnost. Základní ekonomicky výhodná.


Vyznačuje se schopností tepelně a zvukově izolovat, pohlcovat drobné bodové nerovnosti povrchu, velkou odolností proti zatížení a vysokou hodnotou redukce kročejového hluku.

MIRELON a STARLON, průmyslové a potravinářské obaly ( PVC potravinářská fólie, polystyrénové tácky, misky a menuboxy). Chystám rekonstrukci dětského pokojíku a protože je pod pokojem studená nevytápěná chodba tak bych chtěl aspoň trochu zlepšit tepelnou izolaci. Ne, pod lino se Mirelon nedává.


Pokud dáváte lino přímo na beton, tak časem se beton začíná trochu drolit a bude pod linem křupat. Proto se beton potírá stěrkou a přebrušuje do hladka, pak se vysavačem vysaje a pokládá se lino. Klidně můžete lino položit volně bez lepení, ani nemusíte lištovat, je to na Vás.


Ale, když se lištuje, tak lino lepené, což u lina na. Pod lino se dneska často dává mirelon , ale ten silnější (4mm).

Osobní zkušenost a to bylo pouze 3mm mirelon. Pod PVC je lepší pevný podklad. Dobrý den, jak velkou tlouštku mirelonu pod PVC krytinu tlouštky 3mm,. Každý říká, že pod PVC musí být.


MIRELON pásy jsou vyráběny z pěnového polyethylenu (PE pěny). Dále je vyrábíme v různých kombinacích, například s aplikací parozábrany. Podlahová izolace MIRELON. Izolace mirelon je polyetylenová pěna, která se používá jako podklad pod laminátovou plovoucí podlahu. Tlumí krokový hluk, zvyšuje pohodlí při chůzi po podlaze a tepelně izoluje.


Mirelon je z pěnového polyetylenu s uzavřenou buněčnou strukturou. Výhodou je velká hustota pěny. Mirelon se používá jako izolace pod plovoucí laminátové podlahy, vhodný i pod koberce a lina z PVC a také jako obalový materiál, který dobře ochrání zboží před poškozením. Paronepropustný pěnový podklad pod plovoucí podlahy.


Výrobce podlahové krytiny většinou stanovuje jaké podložky či podklady smějí být použity pod prodávanou krytinu a jak mají být silné. Okrem toho ide o tepelnú a akustickú izoláciu. Mirelon podložka mmMirelon tlmí kročajový hluk a vyrovnáva nerovnosti.


Má tiež vylepšené parametre tepelnej izolácie z penového polyetylénu.

Hodí sa používať pod koberce,. Píšete, že podlaha vypadá, že je rovná. Podklad pod PVC host - xxx. Pokud tomu tak skutečně je, můžete PVC lepit přímo na beton. Jestli ale podklad není dokonale hladký, je potřeba ho upravit stěrkováním, přebrou.


Mirelon má širokou škálu uplatnění, nejvíce se však využívá ve stavebnictví jako tepelný izolátor. Páru nepropustný pěnový podklad pod plovoucí podlahy. Mirelon kročejová izolace pro svou špatnou tepelnou vodivost je vhodná i jako tepelná izolace pro velkoprůměrové rozvody teplé vody a ústředního topení.


Dá se využít jako tepelná a termoakustická izolace vzduchotechnických rozvodů. Vlastnosti: Vynikající tepelně izolační vlastnosti. Kročejová izolace má výborné schopnost tlumit a pohlcovat nárazy a hluk.


Mirelon Trubice a pásy na báze penového polyetylénu určené na izolácie rozvodov studenej vody, teplej úžitkovej vody, termoakustickej izolácie sanitárnych rozvodov, odpadových potrubí, akumulačných nádrží a pod. Materiál je recyklovatelný, zdravotně i ekologicky nezávadný, ohebný a nenasákavý. Na velikom prostoru uz ljubazno i stručno osoblje, možete naći jedinstven izbor tepiha svih dezena i dimenzija, tepisona od zida do zida sa termo i običnom podlogom, vrhunsko dizajnirane vinil ( PVC ) podve obloge, pod od drveta-parket sa unapređenim prirodnim karakteristikama i laminat koji je idealna kombinacija funkcionalnosti i stila, visoke čvrstine i modernog izgleda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...