úterý 27. srpna 2019

Nabízím dřevo za odvoz

Osobní převzetí Svitavy. Nabízím dřevo za odvoz , viz. Necháme za odvoz dřevo ze staré střechy. Je to v Pekle nad Zdobnicí.


Co nebudete chtít (dřevotřísku, okna atd.) mi tam můžete nechat. Podmínkou pro odvoz dřeva, které chcete, je ale celé rozebrání kůlen.

Daruji za odvoz dřevo ze stavby. Po telefonické domluvě možné kdykoliv. Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada) Kovová postel. Používaná asi let, mírně vrže. Bohužel jsem ji nevyfotila před rozložením.


Auto - Dřevo za odvoz bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vysoká životnost obkladu přes let při užití v exteriéru a to i. Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Posunout inzerát Přidat do oblíbených. Rubrika: zahrada - nezařazeno. Lipová fošna pro řezbáře, lípa pro řezbáře, lipové dřevo , lipový špalek. Jírovec a smrk – odvoz dřeva.


Jedná se prkna a trámky. Nevím jestli jsou kompletní. Inzeráty za odvoz – aktuální inzeráty na Sbazar. Zdarma , Příbram Nabizim drevo za odvoz v pribrami Nabizim drevo za odvoz v. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Brikety, pelety, palivové dřevo a další topiva: za odvoz.


Pár latí a palubek a zbytek je na topení. Cena: - (Celá ČR) Staré cihly Použité cihly očištěné, asi 1ks, možná o něco víc. Dřevo , trámy – drevo za odvoz , inzerce.


Jídelní židle IKEA světlé dřevo 2kusy.

Nabizim za odvoz kozenou sedacku s dvema kreslama mohu pridat jeste treti ale trochu jiny typ. Manželská postel s nočními stolky a dvoudveřová skříň. Provedení světlá bříza lakovaná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...