úterý 27. srpna 2019

Heluz 400 sti

Vyrábíme cihly s různými parametry, stropy, překlady a komíny. Nabízíme také materiály pro zdění – malty pro tenkou spáru, pro celoplošnou tenkou spáru, zdicí pěnu a tepelněizolační malty. Z našich výrobků tak může vzniknout celá hrubá stavba.


HELUZ STI 40-R broušená. Cena: od 4Kč od 3Kč bez DPH. Vyrábame tehly s rôznymi parametrami, stropy, preklady a komíny.

Ponúkame tiež materiály na murovanie - malty pre tenkú škáru, pre celoplošnú tenkú škáru, murovaciu penu a tepelnoizolačné malty. Prodej kompletního sortimentu. Za tuto dobu jsme prodali cihly, stropy. The straight ceramic brick ceiling is a good substrate for plastering.


Thanks to its excellent accumulation and ability to absorb and release moisture, the ceiling creates a healthy micro-climate in rooms, which is why ceramic ceilings guarantee. Počet kusů na paletě Paleta Expediční hmotnost palety prům. Heluz STI broušená je tepelněizolační obvodové nosné zdivo broušené s celoplošným lepidlem v ceně.


Cihly děrované zazubené. Jsou určeny pro jednovrstvé obvodové nosné a nenosné stěny o tloušťce 4mm.

V ceně výrobkui je zahrnuto pojivo: lepidlo, celoplošné lepidlo, pěna. Vyznačují se nižší objemovou hmotností a propracovanou geometrií cihel zaručující malý prostup tepla. Popis produktu DxŠxV: 147x400x2mm.


Subaru already has a 2. Určená na výstavbu energeticky úsporných a nízkoenergetických domov. Stückzahl pro Palette Palette Durchschnittliches Versandgewicht der Palette inf. Cat-back exhaust (Custom Aluminum Race Exhaust) this exhaust will cost you $$$$ 2. Vybrali jsme dva typy cihel, a to Heluz STI a Heluz PLUS. Nejdřív jsme chtěli STI a zateplit polystyrenem, ale bylo nám řečeno, že to je zbytečné, že postačí zateplovák.


To nám zase vyvrátil jiný prodejce, že budeme mít rosný bod v cihle, takže by nechal zateplovák 1 minimálně 1 a že cihly STI nejsou v tom případě třeba, že stačí PLUSka. Murovacia malta v cene! Skladem - více než 4ks.


Produkt lze nakoupit po ks. Pro příčky je to 14 1mm. Nabízí se zároveň kompletní sortiment výrobků a to doplňkové formáty. Latest Free Advert Search Classic Cars Classic Bikes Magazine Register.


V této extremní situaci se pro Vás snažíme dělat maximum. Prosíme o pochopení a volejte jen v nutných případech, abychom měli možnost odbavit všechny Vaše objednávky.

Kompletní sortiment pálených zdících materiálů Heluz (dříve Heluz Supertherm). Nabízíme všechny produkty Heluz pro zdění i pro stropní konstrukce za nejnižší ceny. Naše nabídka je kompletí - obsahuje systémy Heluz Family, Heluz Thermo Sti , Heluz Sti , Heluz Plus, Heluz Pa Heluz Trend. Nabídku cihel doplňují stropy a překlady.


Podle slov výrobce Heluz Family mají jinou konstrukci než Heluz STI. Mají více menších otvorů s jiným profilem. Takže cihla Family při stejné maloobchodní ceně, velikosti a hmotnosti jako STI má o něco vyšší pevnost v tlaku (o několik málo ), ale hlavně o lepší tepelně izolační vlastnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...