čtvrtek 22. srpna 2019

Bramac uni

Střešní fólie UNI 2S RESISTANT chrání před zatečením vody v místě probití fólie hřebíkem. Pokládka na bednění, tepelnou izolaci či bednění. Materijal: 3-slojna, PP-flis platno g, PP film g, PP- flis pl.


Je funkcionalen in dimenzijsko prilagojen sistemski element za vse ravne in profilirane strešnike, saj se obroba natančno prilega vsaki kritini. Spune-i acoperşului pe nume: BRAMAC. Specialistul-lider pentru solutii complete de acoperis.

Va punem la dispozitie solutia completa: incepand cu tigle pe masura ta, tigle speciale si accesorii pana la servicii pre- si post-vanzare de o inalta calitate. Mříž stoupací plošiny UNI , o délce 4nebo 8mm, se ke každému držáku plošiny připevňuje opět dvěma šrouby. Na sadu systému stoupací plošiny UNI poskytujeme 10letou záruku na funkčnost střešního systému. Slouží k výlezu na střechu o sklonu 16° až 55°, k osvětlení půdy a jako dodatečné větrání představuje funkční, do celkového systému zapadající prvek, vhodný jak pro profilované, tak pro.


Kromě toho samozřejmě osvětluje půdní prostory a je vhodné i pro větrání. Může být použita u dvouplášťových a tříplášťových střech. Za trdno in varno prihodnost.


Brezplačna virtualna streha.

Pro sklon střechy 16°-55°. Sadu stoupací plošiny UNI lze použít jak pro betonovou, tak pro keramickou krytinu, a to při sklonu střechy mezi 15° a 55°. Luminex UNI : použitelný pro všechny modely. Pri inštalácii držiakov je potrebné osadenie pomocnej laty a montážnej laty.


Inštalácia vyžaduje dočasnú. Skládá se ze dvou závěsných háků, dvou držáků, stoupací plošiny a spojovacího materiálu. Sada stoupací plošina UNI je určena pro zajištění bezpečného pohybu po střeše.


Je určena pro šikmé střechy o sklonu - 55°. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke. Omogocajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, dolocene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto izboljšujemo.


Fólie BRAMAC UNI -S má, kromě vysoké propustnosti pro vodní páru a dalšího zvýšení mechanických vlastností, při spodním okraji na rubu fólie a při horním okraji na líci nanesen samolepicí pás opatřený separačním pásem ze silikonizovaného PE. Díky lepeným spojům vytváříte i větrotěsné podstřeší, které je energeticky úspornější. Velmi pevná střešní fólie, která se používá jako doplňková hydroizolační vrstva. Speciální technologie RESISTANT chrání střechy před zatečením vody v místě probití fólie hřebíkem.


Keramični strešniki Braas. Sistemske rešitve Villas. Kovinska kritina AeroDek prenos letaka prenos letaka prenos letaka prenos letaka prenos letaka.


Zahvaljujući posebnom obrubu, pogodan je za postavljanje na sve ravne i profilirane pokrovne materijale.

Pričvršćuje se pripadajućim spojnicama. Bramac Eco Tec 1Download. Prozor se može otvarati na lijevu i na desnu stranu te prema gore. Od provale se osigurava dodatnim.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...