středa 3. července 2019

Prodej kamene brno

Detaily výrobků si můžete společně s jejich fotografiemi prohlédnout v přehledném katalogu. Výroba betonového zboží a zpracování přírodního kamene. V nabídce najdete porfyr, andezit, vápenec, gneis, rodopy, quarzit (kvarcit, křemenec), rulu, mramor, břidlici, pískovec a další. Všechny obklady a dlažby z přírodního a umělého kamene jsou k vidění v showroomu v Brně.


Máme obchodí zastoupení v Praze a po celé České republice.

Prodej kamene a drti v Brně. Návštěvníkům a zákazníkům našich prodejen v Českých Budějovicích, Brně, Táboře, Strakonicích a Praze poskytujeme služby od návrhu a užití přírodního kamene , přes poradenství a jeho prodej až po konečnou údržbu. Zajišťujeme prodej , servis a zápůjčku nářadí Permon Křivoklát, Atlas Copco, Husqvarna, Makita, Huddy Diamonds NTC, a zahradní techniky Dolmar.


Přímo z našich kamenolomů v Kobeřicích a Polničce realizujeme dodávku prvotřídního drceného kameniva různých frakcí a libovolného množství dle přání klienta. Vážení zákazníci, z důvodu rozhodnutí vlády je naše prodejna kamene pro maloobchodné zákazníky dočasně uzavřena. Specialisté na obklady a dlažby z kamene , okrasné kameny, valounky, valouny, drtě, solitérní kameny, zídky i nášlapy.


V dnešní době má společnost dva hlavní směry činnosti a tři pobočky.

Hlavním předmětem je těžba a dobývání kamene ve vlastních kamenolomech. Specializujeme se na prodej , zpracování a montáž přírodního kamene , fasádních systémů, keramických obkladů a dlažeb. Okrasné kameny, valouny, obkladové kameny, kamenná dlažba, kamenné solitéry, atd. Těžba, výroba, úprava a prodej těženého a drceného kameniva a lomového kamene ČESKOMORAVSKÝ CEMENT, a. Cílem opatření je eliminace ekonomických rizik, tj.


Výprodej přírodního kamene - výprodej obkladů, dlažbe, okrasných kamenů a dekorací z kamene za nejnižší ceny. Nejlevnější okrasné kameny všech barev a velikostní. Pouze v této kategorii Jen organické výsledky. Bydlení, stavebnictví Stavebniny Stavební materiál Kámen a drť.


Nabízíme prodej obkladů pro interiéry a exteriéry. Také nabízíme stavební práce. Provádíme montáž obkladů a dlažeb, montáž sádrokartonu, terasy, balkony, izolace sprchových koutů, bourací práce, obklady z přírodního kamene a obklady schodišťových stupňů, zděné příčky Ytong, Porotherm atd.


Těžba a zpracování kamene bylo prováděno převážně ručně. Naše lomy najdete po celém jihu Čech. V současnosti provozujeme po celých Jižních Čechách devět lomů – Plešovice, Ševětín, Kobylí Hora, Krty,.


Dovážíme přírodní i umělý kámen, máme velkosklad kamene a nabízíme kámen i pro další prodej.

Umělý kámen,cihlové obklady, přírodní kámen,ohebné obklady. Navštivte náš e-shop,naleznete zde nabídku flexibilních kamenných obkladů ,kamenných obkladů ,přírodního kamene a nařádí pro snadné položení našeho obkladu. Jsme přímí výrobci a zpracovatelé přírodního kamene a stavební chemie.


Velkoobchod kamene za zaváděcí ceny. Skladem více než 0tun kamene , sít skladů po celé ČR. Kamenolom je situován prakticky na okraji města Brna , km od centra města, s výborným komunikačním. Zhotovujeme zdivo, obklady a mozaiky, pokládáme dlažby a schody z kamene. Máme zkušenosti s novostavbami, rekonstrukcemi i památkovou obnovou.


Popelník z břidlice Inzerát byl odebran z oblíbených. Brno -venkov, Jihomoravský kraj. Břidlice - drť do zahrádky Inzerát byl odebran z oblíbených. Kamenné obklady, dlažby, okrasné kameny, umělý kámen, ale i stavební chemie. To vše nabízíme na našem eshopu.


Rádi vám pomůžeme s výběrem vhodného kamene.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...