středa 3. července 2019

Dřevostavba s terasou

Dřevostavba s terasou

Pokud hledáte hezkou a praktickou chatu s velkoryse pojatou terasou, je model Angers právě pro vás. Nabízí tři oddělené místnosti a skutečně rozměrnou terasu pro letní posezení s přát. Snaha být co nejvíce venku, propojit dům maximálně s přírodním okolím a mít možno. Dřevostavba, u které hlavní roli hraje terasa.


Dřevostavba s terasou

Kombinace bílé fasády, antracitové střechy a oken a obkladu ze sibiřského modřínu s transparentním olejovým nátěrem vypadá velmi dobře. Tuto zakázku jsme realizovali v obci Všenice na Rokycansku na klíč. Cena dřevostavby včetně základů, podlahového vytápění, fasádního soklu a terasy 1. Srubová chata s obytným podkrovím a terasou. Patrová dřevostavba ONYX. Užitná plocha: 12m 2. Investoři měli jasnou představu o dispozici a my jsme vlastně fungovali jako jejich průvodci, kteří jejich představám dali tvar.


Dům je trochu jiný než ostatní. Přístup na pozemek je z jižní strany a protože jsme ho chtěli maximálně. Nová dřevostavba s třemi menšími ložnicemi v podkroví. Kompletní kuchyň s myčkou, koupelna se sprchovým koutem a pračkou. Pozemek oplocený a zajišťující soukromí.


Vytápění krbovými kamny (drevo nutné uhradit dle spotřeby) nebo. Základy stavby: betonové pilíře. Nízkoenergetické domy stavené pro vaší úsporu peněz.


Srdcem celého domu je obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, kde můžete trávit čas s rodinou a přáteli, nebo otevřít francouzské okno a odpočinout si na slunečné terase, na kterou lze vyjít i ložnice. Jedinečná dřevostavba , která se zrodila v mysli lidí. Naše společnost staví mnoho d. Tradiční rodinný dům bez kompromisů, s účelnou dispozicí, vhodný pro umístění na rovinatém až sklonitém pozemku s uliční šíří alespoň m, je ideálním příkladem venkovského typu zástavby. Neokázalá dřevostavba s krytým vstupem a zastřešenou terasou pro podvečerní letní posezení. Zahradní chatka Hansa Corner patří mezi jedny z našich nejlepšich chatek z řady zahradních dřevostaveb.


Dřevostavba s terasou

Prováděli jsme také realizaci ČOV ve spolupráci s dodavatelem Ekocis s. OV na obecní kanalizaci, realizovali jsme studnu a připojení ke stávajícímu el. Tato dřevostavba je řešena jako bungalov s plochou střechou a krytou terasou přístupnou ze všech obytných místností. Nabízí velmi funkční spojení vnitřního a venkovního prostoru. Pokud tedy máte pozemek, který má dostatečný prostor pro vybudování venkovního zázemí pro relaxaci ve spojení s okolní.


Přízemní dřevostavba Bystřice pod Hostýnem. Pohledové krovy a stropy Olomouc. Podkrovní srubový dům Beroun. Jednoduchý, kompaktní, ale netuctový – takový je bungalov s valbovou. V obci Pulečný v Libereckém kraji stojí ve svahu dřevostavba.


Jeho nosné obvodové stěny jsou navrženy z dře. Prostorná srubová chata 581x581cm s terasou a patrem na spaní, velká obytná část, místnost. Dřevěná chata s terasou k celoročnímu obývání. Všechny spoje čep a dlab, kvalitní podlahová prkna.


Oplášťování srubovými palubkami, střešní krytina – tašky KM Beta. Vybaveno elektrikou, vodou a plynem. Možnost dopravy přímo k Vám, následná montáž na betonové patky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...