pondělí 29. července 2019

Prodám cihly zvonivky

Prodám cihly rozměru 28x10x7cm. Očištěné na paletách po 3ks. Naložím zdarma destou, možnost pomoci zajistit opravu. K odběru je momentálně palet, další přibývají. ZVONIVKY , Ě X PÁLENÉ A MNOHEM LEPŠÍ NEŽ DNEŠNÍ NOVÉ.


Nařezaný přírodní opukový obklad – Louny, inzerce, prodám. Poptávám staré pálené cihly – zvonivky , dřevěné trámy, podlahová prkna, půdovky, topinky, flastrůvky, pískovec. Dále prodám klenbové CIHLY vhodné na stavbu stropů či okrasných oken.


Kč , Týn nad Vltavou Ručně pálené cihly přenechám za rozebrání stodoly a odvoz ručně pálené cihly 29x14x5cm. Kč , Česká Lípa cihly Nabízím levně větší. Kus 70kc Okna 2ks 120x1dvou křídlá dřevěná Cena ks 400kc.


Jsou to cihly , ze kterých. Preferuji prodej celého množství. Prodam krasne pudove cihly na podlahu. Mozny odber ihned na adrese Dobric Praha-zapad. Cihly ,různé,směs cihel.


Pravé ostře pálené cihly. Hlavním produktem šitbořické cihelny jsou klasické pálené cihly se standardním rozměrem 290×140×mm. Tyto vysoce odolné plné cihly , vyrobené tradiční technologií, vynikají vysokou odolností vůči klimatickým vlivům a proto jsou vhodné pro náročné aplikace ve stavebnictví. V posledních měsících je na prodej velké množství vil, domů i. Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si uživatelé zaplacením zvýhodnili.


Možnost odběru i po malém množství. S naložením mohu pomoci. Obklad pásky z cihly zvonivky - inzerce, prodám. Nabízím řezané obkladové lícové cihlové pásky z kvalitních starých českých cihel zvonivek.


Oblíbené použití jak v interiéru (obložení krbů,barových stěn i samotných zdí). Dobrý den koupím staré palené cihly ( zvonivky )cca 250ks nabídněte Pardubice a Hradec Kralové a okolí předem děkuji. Cihelna Šitbořice – pálené cihly.


Vyhledávání slova , v našem bazaru. Specializujeme se na prodej stavebního materiálu. Zdící materíály – Stavebnictví bazar – : Zdarma inzerce, zdici-materialy. Cca 100ks, 30x14cm (1.foto) Cca 120ks 30x14cm a cca 250ks 39x19cm (2.foto) Odpovědět ————— Datu17.


Staré lícové pohledové cihly. Kvalitně pálené cihly zvonivky by měly být v ohni minimálně hodin. Naše pálené cihly se jmenují Zvonivky , Zvoniky proto, že po výpalu mají na poklep jasný a zvonivý zvuk.


Díky vápenatému jílu mají cihly Zvonivky při různých teplotách různé barvy. Je to díky teplotě výpalu. Vhodné pro použití v interiéru i exteriéru, na chodníky, krby.


Paletované, očištěné, chráněné folií. Velké množství, osobní prohlídka vítaná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...