čtvrtek 25. července 2019

Ceník ford kuga

Vyžádejte si nezávaznou cenovou nabídku vozu v benzínovém provedení 1. Nastavení Souhlasím Soubory cookies můžete spravovat na stránce Správa souborů cookies , to ale může omezit nebo zabránit použití určitých funkcí na webu. Check out the latest Kuga models here. You get the same smart grille, piercing. NOVÝ FORD KUGA I ZÁKLADNÍ CENÍK Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka Cena vč.


I v loňském roce, kdy už byl odtajněn nástupce, se tento model stal v České republice nejprodávanějším modelem značky s modrým oválem ve znaku. PHEV ST-Line specification. To od nynějška neplatí - plug-in hybrid klesl s cenou pod 8tisíc a benzínový základ šel pod 6tisíc. It was a time when the SUV market was a less crowded and fighty than it is today. In terms of diesel power, there is a 1. EcoBlue unit with 120PS.


View this car’s full finance example. TDCi 1Zetec 5dr 2WD. This car is currently reserved. Opel vynaloží patřičné úsilí na zajištění toho, aby obsah této stránky byl správný a aktuální, ale nepřijímá žádnou odpovědnost za jakékoliv nároky či ztráty vyplývající ze spoléhání se na obsah této stránky.


Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Bay Gifts to the Rescue. Kč, kolik stojí plug-in hybrid? Zobrazit galerii Zobrazit náhledy (23) Sdílej.


Na jaře se světu představila nová generace Fordu Kuga , k. Je to nejdůsledněji elektrifikovaný model v dosavadní historii značky. Inside, the Kuga is really well put together. Its cabin isn’t as smart as VW’s Tiguan, for example, but manages a practical blend of style and suitability for family car buyers.


Stav: Nové: Výkon: kW (1PS). Budějovice) - Vítejte na stránkách Milan Král a. Autorizovaný partner Ford. Prodej a servis nových a ojetých vozů. Originální náhradní díly a příslušenství Ford.


Compare thousands of lease deals. Find your perfect car for less! Ford Kuga GALERIE Ford Kuga. So, how much is all this going to set you back? Well, the ST-Line First Edition’s list price of a smidgen under £30– an eye-watering sum for a relatively.


The single five-seat bodystyle is properly family-sized and gets some clever technology that segment buyers will like. The Sport models earn a body styling kit and spoiler, with the Sport X adding privacy glass and an Active Park Assist system. Nová Kuga je nejdůsledněji elektrifikovaným modelem v dosavadní historii značky Ford.


Kromě konvenčních pohonů nabídne také mild-, full- a plug-in hybridní poháněcí soustavou.

Ceník ford kuga
Ceník ford kuga

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...