úterý 25. června 2019

Umyvadlová deska na míru

Plochá umyvadlová deska na koupelnovou skříňku s umyvadlem typu POLAR50. Umyvadlové desky na míru vyrábíme jako monolity v maximálních délkách do 550cm a šířkách do 70cm. Osazovány jsou moderními, hranatými, oválnými nebo kulatými umyvadly, předními a bočními čely, zadními soklíky dvou výšek.


Povrch umyvadlových desek je lesklý nebo matný, v základu bílý. Nabízíme též libovolné barevné provedení dle vzorníku RAL nebo. Nabídka umyvadlových desek a umyvadel z litého mramoru.

Desky pod umyvadla mají tloušťku cm. Dojem robustnosti podporuje osazení předním a bočními čely do výšky max. Skladem držíme řadu provedení a rozměrů desek DOLCE, případně je možné si navrhnout desku na míru v našem plánovači nábytku na míru. Vytvořte si vlastní polici nebo stolovou desku na míru. Akciová společnost DESK - FORM je přední evropský výrobce kuchyňských a jiných pracovních desek na míru.


Disponuje unikátní technologií podlepování dřezů, kterou pracovní deska získá exkluzivní vzhled a snadné čištění. Společnost vyrábí i stoly a jiné doplňky dle specifických požadavků zákazníka. Přednosti společnosti je poskytování služby zaměření.

Kolik nová umyvadlová deska stojí? Budeme vyrábět i koupelnový nábytek na míru ? Cenu vám na přání vypočteme. Záleží totiž na použitém materiálu, kování i na velikosti. S finální cenou, na kterou si podáme ruku, můžete počítat. Ocelové konzole na míru , v bílém komaxitu, je možno objednat jako součást zakázky.


Využití má samozřejmě široké dle vašich představ. Můžete si vytvořit odkládací plochu dle vlastní fantazie. Desku můžete zvolit větších rozměrů než umyvadlo, umyvadlo dát k jedné straně desky, přičemž vytvoříte na druhé straně odkládací prostor pro doplňky nebo rezervní ručníky. Oživíte studený dojem velmi teplým odstínem dřeva a budete se cítit v koupelně o mnoho lépe. Deska je velmi praktická i. Desku můžete také použít jako odkládací plochu pro ručníky nebo župany či jiné kosmetické doplňky.


Desku vám zhotovíme i na míru dle vašich rozměrů. Na přání necháme odborně vyřezat a. Hloubka i výška desky jsou pevně dané, bez možnosti úprav. Umyvadlová deska je ideální pod umyvadlo, kde sloučíte keramiku a dřevěný dekor MODŘÍN HORSKÝ v jedno.


Nejprodávanější produkty. Pracovní deska Dub Lancelot, tloušťka mm, cena za 1bm.

Ravak deska pod umyvadlo I 100cm, dub. Konzola CUBITO pod desky na míru. Materiály ze kterých Vám vyrobíme koupelnové desky na míru. Koupelna nemusí mít strohý, hygienický ráz. JIKA Cubito-N atypická umyvadlová deska dub 65- 160cm.


JIKA podpěra pod desky na míru nastavitelná bílá. Prodám umyvadlovou desku na míru Jika Cubito, délka 128cm, barva wenge, nepoužitá, výřez pro umyvadlo 60cm vpravo, původní cena 4. Dřevotřísková deska povrchově upravená odolným laminátem. ABS hrana na bocích desky o tloušťce mm. Bok desky v barvě UNI – hladká struktura bez vzoru.


Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...