pondělí 29. dubna 2019

Dvojzložková epoxidová živica

Nová dvojzložková živica neobsahujúca nebezpečné látky. Jej zloženie spĺňa najprísnejšie normy EU s dôrazom kladeným na kvalitu, bezpečnosť pri práci a hlavne ochranu životného prostredia. CHS EPOXY 3je stredne molekulárna viskózna epoxidová živica modifikovaná nereaktívnym zvláčňovadlom.


Má vyššiu odolnosť voči poškriabaniu. Má nízku viskozitu a tvrdne pri normálnej teplote (– 25°C). Nie je vhodné na lepenie.

Tieto materiály lepia i vzájomne. Môžete s ňou zalievať drevo, betón a pod. Thinksfloor SC je dvojzložková epoxidová pigmentovaná živica učená. Engine cleaning solution which assists with better fuel combustion and reduces vehicle noise. Vytvrdnutie sa zabezpečí zmiešaním s vhodným tužidlom (súčasť dodávky) pri normálnej alebo zvýšenej teplote.


Toto dvojzložkové epoxidové lepidlo je určené predovšetkým na lepenie, tmelenie, zalievanie, prípadne laminátovanie. Dvojzložková epoxidová živica , spojivo pre kamenný koberec.

Polyester 10 set 520g. NOVÁ EPOXIDOVÁ ŽIVICA s až podielom bio zložiek. Vám, je až o menej toxická ako klasická živica. Je možné ju použiť na všetky typy materiálov ako drevo, viac.


Je ideálna na zalievanie do foriem, lôžok, na plochy s vyvýšeným okrajom alebo aj ako ochranný lak. Nevýhodou je extrémne rýchly čas vytvrdzovania pri spracovaní a zatiaľ vyššia cena. Jej obrovskou výhodou je, že už po hodinách je úplne vyzretá. Tekutá glazúra, Pouring glaze, 1ml.


Jej vysokou prednosťou je, že vytvrdzuje aj v mrazoch. Rychloschnúca tmeliaca a penetračná hmota na predprípravu starej drevennej podlahy. Je 1 UV stabilná, veľmi pružná ale vysoko odolná dvojzložková živica.


Bez obsahu vody na savé a nesavé podklady. Zkusil bych asi epoxidovou pryskyřici (jak už píše paul) odlitou do lukoprenové. Obsahuje iba ľahké stabilizačné činidlo a. Krištáľovo číry epoxid CER pre výtvarníkov, modelárov, zalievanie LE na výrobu optických prvkov Tento clear epoxy.


Vysokokvalitná dvojzložková epoxidová živica na laminovanie.

Spotreba živice na penetráciu je cca. Epoxidová živica Express Coat EC 60. Ponúkame epoxidové živice , epoxidové nátery, liate podlahy a inú stavebnú chémiu. Spolu s tretím komponentom suchým kremenným pieskom EPOXY. Mechanicky odolná 2-komponentná epoxidová živica , určená na prípravu podkladovej vrstvy.


Ako sa používa epoxidová. Penetráciou a impregnáciou sa zvyšujú mechanické parametre (pevnosť, oteruvzdornosť) aj chemická odolnosť. MasterTop BC 3je bezrozpúšťadlová, nízkoviskózna, transparentná, tekutá, dvojzložková epoxidová živica.


Krištáľová živica Crystal Diamond je úplne bezfarebná a priahľadná epoxidová živica. Tvorí krát menej mikrobubliniek ako klasické živice a má dobrú odolnosť voči UV žiareniu. Používa sa pre väčšie hrúbky odliatkov.


Vždy pracujte s ochrannými pomôckami - rukavicami, maskou a vhodným odevom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...