úterý 30. dubna 2019

Dětmarovice slavnosti 2017

Pavel Zimek 2views. ZPRAVODAJ OBCE DĚTMAROVICE. Svazek měst a obcí okresu Karviná. Mini, protože jsem se na místo přesouvali automobily a vlakem, což je.


Podle dobového letáku bylo jejich úkolem ukázat tisícovým masám návštěvníkům Chodska tento kraj v nové podobě - po deseti letech.

Zlatý hřeb večera, podnapilý Tomáš se přihlásil na pódium a okořenil svou taneční kreací píseň Ruská Máša v podání revivalové formace Kroky Michala Davida. K vybraným obcím byl při. Akce je svým tématickým zaměřením, obsahem i programem určena pro širokou laickou veřejnost, hlavně však pro rodiny s dětmi z Královéhradeckého kraje.


KOPANIČÁRSKÉ SLAVNOSTI , Starý Hrozenkov. Tradice Husích slavností. Dětmarovic, kteří jsou poživateli starobního důchodu.


I letos se návštěvníci mohou těšit na dvoudenní programový.

Věříme, že další změny nebudou nutné. Alfou a omegou však bude stanovený limit počtu diváků na představení. Slavnosti tak letos začnou o měsíc později.


Bezpečnost a komfort návštěvníků, herců a personálu je pro nás priorita. Těšíme se na vás již tuto sobotu 19. SPONZOŘI AKCE: DIGIS, spol. Selské slavnosti Holašovice. Program ke stažení naleznete zde.


Pozvánka na buchtobraní a koláčobraní ke stažení zde. Základní informace pro návštěv. Nabídka pivovarů bude opravdu bohatá. Již po páté se pivovary utkají o Zlatý pivní pohár z Tábora. Tentokrát slavnosti proběhnou od 19.


V posledních letech na ně míří desetitisíce lidí. Valdštejnské slavnosti mají mezi návštěvníky už své jméno. A známé je i jejich datum.

TRB - Country Dubina - rozlučka se svobodou. TRB - Pivní slavnosti Hradec nad Moravicí. Tvrdonicích můžete těšit na tradice, dechovou i cimbálovou hudbu, dětské soubory, soutěže v tanci i zpěvu a bohatý doprovodný program. Stánkový prodej o Chodských slavnostech je rozdělen do dvou částí – na Staročeský jarmark a Další stánkový prodej.


Pro každé zařízení sloužící pro poskytování prodeje (stánek) je určeno stánkové místo, které je označeno číslem. Krmášové slavnosti mají v Řepištich dlouholetou tradici. Ten letošní ročník, proběhl v sobotu 8. Kromě dobrého jídla a řízného pití čekalo na návštěvníky množství atrakcí a lákadel.


Svijanský Újez areál koupaliště mobilní verze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...