pondělí 25. března 2019

Polska okna zkusenosti

Nejvtipnější je, že firma svět oken garantuje že jejích okna nejsou vyráběna z Polska. Dobrý den, má někdo zkušenosti s firmou Marek Kos, Kuřim? Pořád se tu píše, že svět oken používá polská okna. Po prvotni dobre zkusenosti s vymenou vsech oken jsem se po case rozhodl pro vymenu vchod.


Ze všech možných nabídek jsem si vybrala právě OKNA. EU a rozhodně nelituji. Velmi oceňuji přístup, zaměření, rychlé dodání a rady, které jsme dostali. Zároveň chválím i montáž a to dle slov našeho zedníka. Zakladni fakt je, ze polakum staci nizsi marze a taky za stejnou praci si polak uctuje zhruba jen polovinu co cech.


Taky je mi jasne, ze polska okna jsou vyrabena dle jejich standardu, ktery je nizsi, ale kdyz jsou ta okna dobra pro polaky, me staci taky. Diskuse ke článku: Jak vybrat a nakoupit plastová. Máme okna Macek čtvrtým rokem.


Jak jednání,tak tecnici i montéři. Dělali nám celou bytovku a plno domů po okolí. To ještě okna nebyla z Polska.


U jednoho byla jen reklamace na jednu žaluzii na to přišli již montéři. Ale jsme jen lidé chybující. Dostali jsme příručku i ústní informaci. Polské střešní okna SKYLIGHT-ZKUŠENOSTI Martin Kadlec. Ahoj,potřebuji na svuj dum asi střešních oken.


Narazil jsem na aukru na značku SKYLIGHT. Na polskem allegru se dají sehnat ještě levněji. A na závěr ještě k mýtu polská okna = špatná okna , to vzniklo především z pomluv českých prodejců, stačí si o tomto přečíst pár článku na netu a zjistíte co je pravda a co ne.


Ono je rozdíl si vybrat kvalitní premium okna z Polska např. Oknoplast co vím tak by měl být nadprůměr a dostat okna již vyměněná třeba v paneláku kdy se jede výběrové řízené a. Protože polská okna jsou špatná a česká kvalitní? Kvalitu oken snad předurčuje geografická poloha výrobní firmy? Jinak řečeno v Polsku neexistuje výrobce kvalitních oken, současně v Česku výrobce nekvalitních? Jsme opravdu tak sebest�.


Pak firma s názvem jako kdyby prodávali oděvy - polský výrobce, nízká cena, kvalita pofidérní, zkuste něco reklamovat:) Dnes i čeští výrobci dováží okna z Polska a vydávají je za své, ale to běžný zákazník sotva zjistí kdo ano a kdo ne. Divili by jste se kdo všechno. Pro Karla:Pramos vs Svět oken Svět oken sice okna nevyrábí v Polsku,ale profily z Polska dováží a jsou to samé recykláty.


Sklo je také polské a velice rádo praská. To že jsou okna z recyklátu Vám nikdo neřekne a neupozorní. Majitel firmy Pelčárský byl majitelem i firmy Alfa okna a všechny pobočky už pozavíral.


Okna ze Světa-děs a hrůza. Ve skutečnosti budete koukat co Vám přijde. Ale asi to bude made bi gealan nebo made in poland. Pokud budou okna v barvě,tak hrozí,že rámy a křídla budou mít určitě různý odstín barvy,To má firma Svět oken jako jediná v ČR. Buďte rá že máte doma okna z německých profilů, ty by měly opravdu být kvalitní, čeští výrobci oken zatím levnější alternativu z Polska nebo Rumunska nepoužívají, ale kvůli nižší ceně a stále větší konkurenci na trhu k tomu také možná jednou dojde.


V bytě máme plastová okna ještě po původním majiteli od nějaké noname firmy která už. Jen pořád nevíme, zda zvolit okna plastová či dřevěná. Původně jsme byli přesvědčeni, že chceme plastová okna , avšak po dlouhých debatách.


Z dlouholetých zkušeností získaných při. Tylko dla Firm Bez Montażu Dostawa w Każde Miejsce Świata! Mimo pandemii, pracujemy dla Ciebie bez zmian. Interiérové dveře z Polska - zkušenosti. Máte někdo interiérové dveře z Polska ? Kde jste kupovali, spokojenost?


Vždyť také jiné firmy z Vašeho seznamu jako je Jordán,oknaLenin,Finstal,Šupík mají okna z Polska , určitě většina oken je z Polska , lidé o tom ani nevědí a jsou spokojeni. Nesouhlasím také s Vámi, že velká firma je zárukou kvality a stability, vzpoměňme, že také velké firmy v poslední době krachují, jsou totiž méně pružné než ty menší. Střešní okno nechci do baráku už ani zadarmo.


Nahradila jsem ho vikýřem a jsem spokojená-jak jsi říkala, nejde tam dát síťka na hmyz, mikrovětrání u nás bylo nanic, dokonce nám sluníčko vyšisovalo koberec pod tím oknem. A navíc, všechny doplňky na střešní okna jsou mnohem dražší než na okna normální. O tom, že to budou okna z Polska jsem věděl, ale není to tak docela pravda, profil rehau je z německa, kování taktéž a skla navíc z venkovním pokovením, v Polsku ty okna byly jen vyrobené a to je docela rozdíl.


Szeroka gama kolorów, nowoczesne wzornictwo i energooszczędność. V drážce najdete popis Made in germany tak jedině na pobočce. Obniż rachunki za ogrzewanie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...