pondělí 25. března 2019

Lignostop hobby v1042

Univerzální, nevymývatelný, koncentrovaný přípravek pro ochranu dřeva a omítek. Kategorie Menu Vyhledávání Přihlášení. Vysoce účinný koncentrovaný vodouředitelný prostředek určeny k důkladné a dlouhodobé preventivní ochraně dřeva (déle jak let) proti dřevokazným houbám včetně dřevomorky domácí, dřevozbarvujícím houbám. Sanační účinnost proti houbám a plísní dřeva napadených plísněmi a jejich ochranu proti novému napadení. Na dočasnou ochranu surového řeziva proti zamodrání a plísním.


LIGNOSTOP HOBBY je nabízen v bezbarvém a zeleném provedení. Vysoce účinné chemické sloučeniny se již po částečném zaschnutí (cca hod.) ve dřevu 1 zafi xují a jsou poté vodou zcela. Condition: New product. Biocídna ochrana dreva.


Viac detailov Položky. Výrobek je biocidním přípravkem určeným pro ochranu dřeva, který je klasifikován v souladu s nařízením (ES) č. Colorlak Lignostop Profi je univerzální, nevymývatelný, koncentrovaný přípravek pro ochranu dřeva a omítek vůči houbám, plísním a dřevokaznému hmyzu. Plochy opatřené přípravkem Lignostop HOBBY nesmí přijít do styku s potravinami, krmivy a pitnou vodou a výrobek nesmí být použit pro nátěry dětského nábytku. Cena bez DPH: 14Kč. Odkazy: bezpečnostní list, technický list.


Množství: - NEBO - Přidat do seznamu přání Přidat ke srovnání. Popis Podobné zboží (4) univerzální, ne. Syntetická rychleschnoucí základní barva.


Přípravek se ředí vodou podle pokynů uvedených na obalu výrobku. Doporučený pracovní postup 2. Po zaschnutí impregnačního. Nanášíme štětcem nebo válečkem. Kč Odesíláme do hodin. Na sklade – môžete mať 24.


Barevné provedení zelené a bezbarvé. Categorize your existing videos! Hundreds of hobby categories! Every hobby in the world! Vodouředitelný koncentrát pro ochranu dřeva.


Titulní foto: Thinstockphotos. Lignohumát Profík je přírodní produkt s optimálním obsahem fulvových látek a huminových kyselin. Vedle toho obsahuje celou řadu mikroprvků v dobře přijímatelné chelátové formě ( železo, mangan, měď, zinek, molybden, bor a kobalt ). Top B, dress C are close-fitting, line with bra insets, princess seams and back zipper closing. Flared skirt D with back zipper closing, contour waist with grosgrain ribbon and above ankle length. Straight-legge lined pants E have contour waist.


Hledáte Colorlak Lignostop Hobby zelený L? Dál už hledat nemusíte! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...