pondělí 25. března 2019

Konstrukční deska z extrudovaného polystyrenu

Základním kamenem systému je konstrukční deska wedi. Tato deska je tvořena jádrem z tvrzeného ( extrudovaného ) polystyrénu a opatřena na obou stranách speciálním cementovým povrchem armovaným síťkou se skelného vlákna. Lehká stavební deska z extrudovaného polystyrenu , oboustranně potažená cementovou stěrkou a sklotextilní síťovinou je vhodná pro zákryty.


Tepelněizolační deska z extrudovaného polystyrenu s polodrážkou a. Díky struktuře buněk extrudovaného polystyrenu deska nepropouští vodu.

Z konstrukční desky wedi lze zhotovit i velmi zajímavý koupelnový. Konstrukční desku wedi tvoří jádro z extrudovaného polystyrénu (XPS) světle modré barvy. XPS je díky uzavřené struktuře buněk zcela nenasákavý a díky této vlastnosti je každá konstrukční deska wedi 1 vodotěsná.


Co je tedy základová deska na XPS: „Jedná se o progresivní systém založení vyztužené železobetonové desky na únosné izolaci z extrudovaného polystyrenu (XPS). Výhodou je nepřerušená tepelně izolační obálka bez tepelných mostů a velká tepelná stabilita objektu. Tloušťka XPS se stanovuje výpočtem a pohybuje se.


KONSTRUKČNÍ DESKY jsou zhotoveny z extrudovaného polystyrenu , který je z obou stran potažený skelnou. Díky této konstrukci mají jedinečné tepelné, zvukově-izolační a mechanické vlastnosti při nízké hmotnosti a snadné zpracovatelnosti.

Výroba extrudovaného polystyrenu , XPS Na rozdíl od expandovaného se extrudovaný polystyren(XPS)do forem vtlačuje a tak se vytvoří uzavřená struktura, díky níž se výrazně sníží jeho nasákavost a zvýší pevnost. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Popis: Nabízím desku na stavbu.


Rekonstrukce koupelen je jedna z nejběžnějších a. URSA XPS N-V-L - Tuhá tepelně-izolační deska Desky z extrudovaného polystyrenu žluté barvy se zhutnělým hladkým povrchem, s mimořádnými mechanickými vlastnostmi. Velikost zubové stěrky je třeba vo-lit tak, aby došlo k rovnoměrnému rozprostření tmelu bez uzavřených dutin pod konstrukční deskou. Mezi hlavní charakteristické znaky extrudovaného polystyrenu FIBRAN ECO patří. Polystyrénové dosky z extrudovaného polystyrénu. Uvedená cena platí pro odběr od m menší množství naceníme ve Vaší.


Naše cena s DPH: od 10Kč. Predám SYNTHOS XPS extrudovaný polystyrén – 1Euro mrôzne hrúbky. Ideální k tvorbě exkluzivních.


Vše na bázi konstrukční desky z tvrzeného extrudovaného. Grenatherm je zcela nový typ zdravotně nezá vadné vermikulitové sálavé. Here you will find board solutions, floor-level showers, steam baths, bathroom furniture, spa items and information on processing and.


Použití izolace XPS N-III-L.

URSA XPS N-III-L je tuhá, tepelně izolační deska na bázi extrudované polystyrenové pěny, žluté barvy. Stavební deska wedi sestává z modrého jádra z extrudovaného tvrzeného pěnového polystyrénu. Tvrzená pěna je oboustranně armovaná síťkou ze skelného vlákna (s alkalivzdornou úpravou) a potažená vrstvou malty s přísadou umělé hmoty.


Bez jakékoli další úpravy lze na desky lepit dlažby nebo obklady či nanášet stěrkové hmoty. Bez použití speciálního nářadí lze s deskami vytvářet konstrukce, kde vás omezuje pouze vaše fantazie. Určena do vhlkých prostor v interiéru, především jako nosný podklad pod keramické obklady a dlažby. Extrudovaný polystyren.


Nabízíme vám výrobky z extrudovaného polystyrenu (XPS), které hrají významnou roli v zateplování domů. Jedná se o polystyreny, které se vyznačují nižší nasákavostí a tudíž nacházejí své uplatnění nejčastěji v místech konstrukce se zvýšenou vlhkostí a to zpravidla do konstrukcí staticky zatěžovaných a vystavovaných vodě. Desky jsou dodávány vždy v počtu a rozměru. Má vysokou pevnost v tlaku, velmi malou nasákavost, vynikající přilnavost k betonu a dlouhou životnost. Základová tvarovka TERMO je tvořena vnější stěnou z kvalitního extrudovaného polystyrénu, (ne z více nasákavého perimetru či soklové desky), požadované tloušťky betonového jádra a vnitřní stěnou z tuhého deskového polystyrénu.


Obě stěny jsou vzájemně spojeny ocelovými pozinkovanými tyčemi s maticemi, které jsou zapuštěné v polystyrénových rozpěrách. Věrnostní program m² = b. Určená pod keramické obklady, omítky a další povrchy. Voděodolná konstrukční deska pro mokré prostory a vnitřní stavbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...