pondělí 24. prosince 2018

Pasivní reproduktory

Pasivní reproduktory a reproboxy. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Magnat, JAMO, YAMAHA a dalších.


Pasivní reproduktory

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Jsou určeny spíše pro kvalitní, hlasitý a dynamický poslech v pohodlí domova a nehodí se k častému přenášení. Výjimku tvoří PA boxy, které slouží k ozvučení veřejných prostor, např. Na rozdíl od aktivních reproduktorů neobsahují vlastní zesilovač, zato však nepotřebují samostatný napájecí zdroj.


S Muzikerem si můžeš být jistý, že nakupuješ jen kvalitní a zkušenostmi ověřené produkty. V Muzikeri vybíráš z top značek za super ceny! Nástěnné pasivní reproduktory.


Pasivní reproduktory

Napiš nebo zavolej, poradíme ti. UPŘESNIT VÝBĚR Celkem 2produktů. Filtrace dle ceny s Dph. PA reproduktory rozdělujeme do dvou základních skupin – na aktivní a pasivní. Tato hodnota je udávána ve.


Seřadit podle: Zobrazuji : 43SCL501R. Jejich největší nevýhodou je, že ještě musíme zvlášť dokoupit zesilovač. Reprosoustavy a reproduktory. Připojují se přes speacon kabel, který je větší a těžší než mikrofonní XLR kabel.


Pasivní reproduktory

Nabízíme kvalitní pasivní reproboxy od výrobců RCF, Mackie nebo QSC. Máme dárky k objednávce, dopravu zdarma a studentské slevy. Nejsou vybaveny zesilovačem a standardní zesilovač zvukové karty je vhodný pouze pro sluchátka. Jedinou výhodou těchto reproduktorů je jejich extrémně nízká cena.


Budou vyhovovat těm, kteří se o kvalitu zvuku nestará, i když je obtížné je najít. I když se omezím na pasivní a aktivní reprosoustavy reprobedny v plastu, musím zmínit i ty jejich lepší bratry v klasické dřevěné ozvučnici. Jsou dva tábory výrobců „dřevěných“ reprosoustav. Ti první prostě dřevěné vyrábějí, protože jsou tak zvyklí a protože jednoduše technologii.


Na webu nabízíme informace o pasivní reproduktory a reproboxy a technické specifikace k produktům včetně recenzí a hodnocení pasivní reproduktory a reproboxy od zákazníků a návštevníků. Všechna práva vyhrazena. TV má miniaturní repro.


Aktivní reproduktory mají v sobě, na rozdíl od pasivních reproduktorů, zabudovaný zesilovač. To znamená, že aktivní reproduktory nemusíte zapojovat do externího zesilovače, kdežto pasivní ano. Nejběžnější jsou pasivní výhybky, tj nevyžadují napájecí napětí.


Pasivní reproduktory

Zpravidla jsou umístěny uvnitř reprosoustavy, nemají žádné ovládací prvky a nejčastěji jsou realizovány kombinací cívek a kondenzátorů, mohou obsahovat také ochranný odpor či žárovku. Vše skladem v e-shopu a na prodejnách. Záruka roky a nejlepší služby. Profesionální pasivní dvoupásmová reprosoustava pro pevné instalace, dva basové reproduktory , výškový reproduktor, max.


W, impedance ohmů, maximální SPL 113dB, frekvenční rozsah 65Hz - 20kHz, magneticky stíněné, odolné povětrnostním vlivům (MIL Spec 8a IEC5IP34), dodáváno s robustním držákem, barva černá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...