úterý 25. prosince 2018

Montáž hromosvodu svépomocí

Stavebnice hromosvodu je poměrně košatá. Jednou z častých připomínek u videa z této etapy byla námitka, že jsme pro spojení zemnícího pásku použili pouze jednu spojku. Stačí jedna spojka pro napojení. Přípravy na montáž hromosvodu se provádějí již na počátku výstavby domu, protože uzemnění hromosvodu se nachází v základech domu, o čemž si můžete přečíst v našem článku.


Nicméně pokud v průběhu výstavby zjistíte, že umístění svodů hromosvodu není ideální, je možné to řešit dodatečně.

To se samozřejmě stalo i nám, jednak z důvodu námi. Nový hromosvod umíme namontovat na novostavby i starší budovy. Rodinné domky, bytové domy, ale i průmyslové haly jsou naším denním chlebem. Revize hromosvodu patří mezi kriticky důležité úkony.


Staré hromosvody už vám. Komu svěřit montáž hromosvodu ? Hromosvod jsem nechal udělat šikovné známé z Chomutova, kteří k nám, nebo do vedlejšího města, občas zavítají. A tu nastává největší problém, protože já hromosvod nedělal.

Jak probíhá montáž hromosvodu hromosvody, bleskosvody, bleskojistky, Hromosvod a. Aby hromosvod plnil funkci, k níž je určen, je nezbytně nutná jeho. Příprava před instalací hromosvodu Technici ze společnosti GN Hromosvody si po vybalení materiálu a nářadí prošli projektovou dokumentaci hromosvodu. Ta byla navržena s ohledem na všechna zařízení umístěná na střeše, kterými jsou solární kolektory, televizní a internetová anténa či krycí deska a oplechování komínu.


Zde si můžete sami propočítat kompletní cenu za hromosvod rozdělenou do jednotlivých částí které spolu souvisí. Hromosvod se skládá z jímacího vedení které blesk svádí do uzemňovací soustavy pomocí jednotlivých svodů. Jak již je zmíněno v úvodu článku, instalaci systému hromosvodu by měla provádět specializovaná osoba.


Instalace zemnícího pásku svépomocí. Montujeme hromosvody na všechny typy střech. Provádíme instalace a opravy na rodinných domech, bytových domech, úřadech a institucích, průmyslových a komerčních objektech, sportovních a výrobních halách.


Střecha Střecha dělá dům! V našem případě se jedná o střechu s nadkrokením zateplením systému Dekpir. V jednotlivých článcích se dočtete o montáži krovů, zabednění s parozábranou, montáž námětků krokví, palubky a. Zřízení ochrany před bleskem je na zodpovědnosti každého majitele domu.


Pokud stavíte, nebo pokud dosud hromosvod na svém domě nemáte, je jeho montáž užitečným krokem. Stavíte dům a zjistili jste, že potřebujete hromosvod?

Dle této vyhlášky musí mít hromosvod každý objekt, kde může dojím k poškození majetku nebo ohrožení. Toužíte po nové terase u domu či chaty a troufáte si sestavit si ji sami? S naším jednoduchým návodem to půjde opravdu snadno a zvlá. Montáž WPC terasy svépomocí.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Hlavním argumentem je úspora nákladů potřebných. Instruktážní videa vás seznámí s technickými informacemi, montážními postupy ale i dodržení pravidel pro bezpečnou práci na střeše.


Na montáž bleskosvodu si sjednejte firmu, abyste měli doklad o instalaci bleskosvodu pro závěrečnou revizi. Pokud si netroufáte na stavbu kompletní střechy svépomocí ,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...