pátek 30. listopadu 2018

Rekostav polná

Za více než let existence naší firmy jsme realizovali ke spokojenosti našich zákazníků stovky projektů. Jednalo se o velice rozsáhlé práce na všech křídlech hradu a nádvoří. Byla provedena kompletní výměna střešní krytiny, opravy a výměny poškozeného krovu, celkové sanace většiny vnitřních a venkovních omítek, revitalizace nádvoří včetně nových kamenných chodníků. Production of wall plugsManufacture of wall plugs - we produce a whole assortment of high quality wall plugs for professional and hobby use. Created by David Wasserbauer.


Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail REKOSTAV , s. REKOSTAV Polná , Evropská databanka, Práce stavební stavby rekonstrukce zemní práce stavební na klíč, občanské průmyslové Prodej, maloobchod stavební. Hodnocení:recenzí – hodnotit. Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER. Horácké lihovary, Havlíčkův Brod. Novostavba skladové haly TKZ Polná MÍSTO INVESTOR ROK PROGRAM VELIKOST Polná u Jihlavy TKZ s. Najděte firmy a služby ve svém okolí.


Výstavba rodinných domů a bytů. Věnujeme se zakázkové kovovýrobě a produkci vzduchotechnických komponentů a potrubí. Provádění stavebních prací. Zajištění silniční nákladní dopravy. Služby stavební práce,doprava.


Polná - Byty a rodinné domy - Rekostav , s. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. BUDĚJOVICE, BAČINA PELHŘIMOV, PSP PELHŘIMOV, ATOS LEDEČ NAD SÁZAVOU, SPILKA A ŘÍHA SOBĚSLAV, REKOSTAV POLNÁ , KOSTKA J. HRADEC, LESOSTAVBY TŘEBOŇ apod. Nemůžeme opomenout ani realizace přímo pro investory např. BILLA, JEDNOTA Kamenice n. Společnost „ REKOSTAV s. Hlavní pracovní náplní firmy jsou rekonstrukce a výstavba zemědělských.


Zastupitelstvo města Polná schvaluje uzavření smlouvy o dílo č. Polná , Tyršova 51 jako zhotovitelem, jejímž předmětem je zhotovení stavebních prací včetně dodávky stavebních hmot a dílů na akci „Spojovací chodník mezi bytovými a rodinnými domy – ulice Nad Háječkem“, za cenu. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Smart-zahrady. Aleš Neubauer, TEAK, spol. Mimo hlavní činnost zajišťuje samostatně zemní práce a prodej stavebních materiálů pro oblast Polenska - písky, betonové směsi, stavební a hutní materiál.


Show on map How to get. Other search for: Rekostav - P. Přidat firmu do hromadné poptávky. Pošta Polná Nabídka vnitrostátních a mezinárodních poštovních, peněžních a kurýrních služeb. Nabízíme sádrokartonové, minerální podhledy, příčky, stěny a půdní vestavby. Specializujeme se na suché podlahy.


Dále provádíme rekonstrukce bytových jader. Aktuální katalog firem v kategorii Byty a rodinné domy Polná. Nákladní silniční doprava v Polné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...