pátek 23. listopadu 2018

Patina drevo

Dům inspirace - už jen ten název Vás musí lákat. Máte starý nábytek a nevíte jak mu dát nový kabátek? Chcete patinovat a nevíte jak na to? Podívejte se, jak to dělám já.


Patina dodává dřevěnému nábytku autentičnost a historizující nádech.

Nemusíme nutně čekat dlouhá léta, než se na naší nové dřevěné komodě ošoupe lak a odřou hrany. Patinu na jakémkoli kusu dřeva si můžeme během velmi krátké doby lehce vytvořit sami. Nemáte-li dostatek peněz na nový nábytek a na ten starý už se nedá koukat, můžete se pustit třeba do patinování, které se v poslední době stalo velkých hitem. Máte doma nějaký kus dřevěného nábytku na vyhození, kterého se chcete zbavit vlastně jen protože vám připadá nudný a nezáživný, ale jinak je docela v pořádku a nejsou na něm.


Objavte široký výber farieb na drevo. Ponúkame rôzne lazúry, laky a impregnačné nátery, ktoré vdýchnu drevu nový život a ochránia ho pred poveternostnými vplyvmi. U nás nájdete základné, vrchné ale aj protipožiarne nátery na všetky druhy dreva.

Zateplůjete dom alebo potrebujete ošetriť betónovú stenu, či podlahu. Vyberte si zo širokej ponuky akrylátových. Falošná patina na drevo je výborá technika ako môžete dodať krásny vintage vzhľad už hotovým dekorovaným predmetom. BBB Napouštěcí olej v odstínu patina je nátěr na dřevo v podobě slabovrstvé olejové lazury. Podle dřeva poznáte styl interiéru.


Kam patří mahagon a kam rustikální patina ? Jednotlivé módní styly. V tomto rýchlom návode vám ukážeme ako na to. Pozrite si krok za krokom ako sa robí falošná patina na drevo či nábytok.


Nabízíme Vám několik barevných provedení patinovacích past a voskových metalických past. Patinovací pasty jsou pasty, díky kterým docílíte starodávného efektu nebo zvýraznění prasklin. Nanášejí se pomocí hadříku v tenké vrstvě. WAD – sortiment pre reštaurátorov, kamenárov, výtvarníkov, špecialisti na pozlacovanie. Odstraňovač náterov Svernikem za super cenu!


Chelade – vynikajúci prípravok na odstránenie hrdze!

Rovněž může být patina zajímavým efektem k dosažení vzhledu starého dřeva. Pojďte se podívat, jak na patinu suchým štětcem. Je-li dřevo tmavé, není nutno nanést černý podklad. Patinování nasucho může přinést nové oživení designu dřeva.


Krásne luxusné zrkadlo z exotického masívneho dreva. Ide o jednoduchý a efektný spôsob akým dokážete dodať nový rozmer a vintage vzhľad už dekorovaným predmetom. Drevo je z tropického stromu Durian. Rozmer celkový: 60x80cm.


Hrúbka dreva je 8-cm. Farba: čierna - patina. Dodáva sa ako jeden kus rám aj so vsadeným zrkadlom. Exkluzívny rám – drevo patina navodzuje vidiecku historizujúcu atmosféru, hodí sa do interiérov s prevládajúcim prírodným dizajnom.


ANTIK PATINA je výrobek formulovaný v souladu s nejstaršími tradicemi restaurátorů nábytku. Na bázi přírodní živice (bituminové židovské pryskyřice), dodává veškerým dřevěným povrchům starobylý a patinovaný vzhled. Téměř bez zápachu, ihned připraven k použití, snadno aplikovatelný. Po vyschnutí umožňuje lehkým přebroušením dosáhnutí. Patina je speciální plastická nátěrová hmota, určená k patinování kovových výrobků.


DPH: informace ks Koupit. Kvalitné, masívne prevedenie. Vhodná na vintage alebo vidiecky nábytok. Vrátane skrutky na montáž.


Dotvorte si svoj jedinečný nábytok s týmito kvalitnými úchytkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...