pondělí 29. října 2018

Cena kabelu cyky 5x16

Check Out 5xon eBay. Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Kabel CYKY 5xIlustrační obrázek konstrukce kabelů CYKY : Konstrukce: 1. K č bez DPH 2Kč s DPH. Kč bez DPH Kč s DPH. Měděná plná holá jádra 2. Rozvod je jištěn 25A jističem. Jelikož kabel AYKY 5xnemohu sehnat, lze jej nahradit kabelem CYKY 5x10? Také pro vnitřní instalace a instalace pod omítkou.


Spolehněte se na kulaté silové kabely CYKY s měděným jádrem. Vhodné jsou pro umístění bez mechanického namáhání v rozvodech do 750V nebo jako přívodní kabely. Kabel CYKY je vhodný pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách. K dispozici jsou CYKY kabely o různých průměrech. Možnost zakoupení kabelů i po metrech.


Uvedená cena : odpovídá 1m kabelu Poštovné a balné Základní sazba poštovného je určena pouze pro drobné zásilky do 10kg nebo balíky o rozměrech do 30cm. U těžších nebo rozměrnějších zásilek bude cena po dohodě přepočtena dle skutečných nákladů na dopravu. Kabely CYKY jsou určeny pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu.


Numerické značení udává nejdříve počet žil v kabelu a pak jmenovitý průřez vodiče v mm 2. Navržení přívodního kabelu do objektu CYKY 4xmmpovažuji od projektanta za velice rozumný krok, který je známkou vyzrálosti v pohledu do budoucnosti. Přívodní kabely by měly být voleny s výhledem minimálně na 30let, a tak při dnešním trendu a nárůstu energeticky náročných spotřebičů, má dimenze kabelu své opodstatnění. Dovolené proudové zatížení vodiče při konkrétním způsobu uložení a místních podmínkách se určí ze jmenovité proudové zatížitelnosti a přepočítávacích činitelů, které respektují odlišnost od. Tento kábel sa používa najmä na zásuvkové okruhy. Farebné značenie žíl: zelenožltá, modrá, hnedá.


Celé balenie obsahuje 1m. Kábel predávame na metráž od m. NKT CYKY -J 5xod 1Kč - Heureka. Cena za 1m, balení: klubko 100m. Hmotnost je za klubko 100m Při objednávce 100m se jedná o paletovou přepravu. Popis produktu Kabel 1- CYKY -J 4x50.


KABEL 1- CYKY -J 4x(1- CYKY 4Bx50) - silový kabel pro pevné uložení v otevřeném prostoru ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu a také pod omítk. BAREVNÉ ZNAČENÍ VODIČŮ: HNĚDÁ, ČERNÁ, ŠEDÁ, MODRÁ, ŽLUTOZELENÁ KABEL CYKY -J 5xKonstrukce1. CYKY -J 5x: Typ kabelu : CYKY : Průřez vodiče: mPočet vodičů: 5: naše cena bez DPH : 17Kč : naše cena s DPH ( ): 20Kč.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Lze i poslat za 120kč či prodat zvlášť.


Prodám kabely cyky ,Draka nebo NKT. Platné dokud je tu inzerát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...