úterý 28. srpna 2018

Bachl spol s ro evropská 669 664 42 modřice

Legal information - BACHL , spol. Corporate capital Inform. Aktualizovat firemní profil. Poslední aktualizace: 2. Kontakty prodej izolačních hmot. Kraj: Jihomoravský cz Česká republika.


V České republice je firma BACHL vnímána především jako významný výrobce a dodavatel te. Podrobnější informace o firmách a osobách v objektu a jejich počtech najdete výše. Evropská , Modřice , výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti.


See photos from visitors to BACHL , spol. Součástí nabídky jsou též plastová okna a dveře, Isostone, stavební materiály, jímky, skruže a betonové dlažby, pozemní a inženýrské stavby. Opravit Rejstříky Sdílet.


PE obalové fólie- vlákninocementová krytina- plastová okna a dveře- stavební materiály - Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER. Obchodní společnost BACHL , spol. Brněnská 6, Modřice , okr. Tepelné izolace, Materiály. Firma BACHL vyrábí a dodává izolační hmoty z pěnového a extrudovaného polyst.


Zabýváme se povrchovou úpravou kovů poplastováním. Upravujeme zejména kluzné trny a kotevní tyče pro komunikaci, čímž se tyto prvky stávají odolnými proti korozi. Dále nabízíme povrchovou úpravu zemních a horninových kotev, pilotů, pilířů v oblasti styku se zeminou, tepelných přechodů. Aktuální nabídky práce - BACHL , spol. Na této stránce naleznete aktuální nabídky práce společnosti BACHL , spol.


Zaujaly vás produkty nebo služby společnosti BACHL, spol. Poptejte ji a firma vám udělá nabídku. Můžete vybrat více společností zároveň a vybrat si mezi nimi vaše optimální ře�. STAVinfo - zdroj informací o stavebních produktech, firmách, výrobcích a novinkách v oboru. Nabídka izolačních hmot pro komplexní řešení zateplení.


Pěnový polystyren, extrudovaný polystyren, perlit a pěnový polyuretan včetně systémů pro izolace šikmých střech nad krokvemi BACHL tecta-PUR. Máte dotaz nebo chcete společnosti BACHL , spol. Napište jídotaz a firma se vám ozve. Zaplacení faktury převodem na účet- výrobce nepřijímá hotovost. Vyrábí moderní izolační hmoty z polystyrenu a polyuretanu, polyetylenové stavební a balicí fólie a parozábrany, stavební výrobky z betonu, plastová okna a dveře.


Součástí palety výrobků a služeb jsou pozemní a inženýrské stavební. Mezinárodní a vnitrostátní doprava. Spedice, export, import do celého světa. Silniční, letecká a námořní přeprava.


Sběrná služba, FCL a LCL. Celní služby a Intrastat, logistika a skladování, distribuce po ČR do hodin, veletržní spedice a nadrozměrné přepravy. Výroba a potisk polyetylénových fólií Hlavní činnost podle přílohy č. EPS F, výrobce Bachl , spol.


EPS 1F, výrobce Bachl , spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...