čtvrtek 12. července 2018

Prodej novostavby ostrava

Ostrava - tisíce novostaveb na jednom místě. Najděte si novostavbu domu, bytu či komerčního objektu. Nabízíme byty, domy, novostavby , komerční objekty, pozemky, chaty, chalupy a další reality k prodeji i pronájmu.


Vyberte si novou nemovitost na sreality. Realitní i soukromá inzerce.

Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu. Nové Domy na prodej Moravskoslezský kraj Upravit hledání Nalezeno 1nem. Tisíce novostaveb na jednom místě. Stav bytu: novostavba Vloženo: 5. Byt je před dokončením, kde si klient může sám určit konečnou podob. Obrovské množství nově postavených bytů v Ostravě.


Pokud chcete bydlet v novém, pak si najdete bylední právě u nás.

Novostavby na klíč připravené k Vašemu nastěhování. Jakmile se odhodláte ke koupi některé ze zde inzerovaných položek a dostanete klíče, můžete bydlet prakticky okamžitě. Váš domov na Vás čeká a je připraven k nastěhování. Lukrativní, klidná a vyhledávaná lokalita centra. V přízemí domu je obývací pokoj (se vstupem na terasu) s kuchyňským koutem, krbem a zádveřím (40m2).


Aktuální nabídka bytů k prodeji. Prodej domů různých typů i velikostí. Tyto stránky používají pro lepší výkon, cílený obsah a pro účely analýzy cookies.


Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používání. Dispozice : přízemí : vstupní předsíň, vstup na samostatné WC, vstup do další předsíně, vstup do garáže a do technické místnosti, koupelna s vanou, sprchovým koutem, s WC, ložnice, vstup do obývacího pokoje s kuchyní. Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji stavební parcely st.


Upřesněte Váš výběr Druh nemovitosti. Byty se liší podlahovou. Rodinná vila (1) Rodinný dům (39) Lokalita.


Vám zprostředkuje prodej novostavby rodinného domu, toho času ve fázi projektu. OSTRAVA na prodej , zmáčkněte tlačítko a určitě.

Projděte si inzeráty prodej novostavby slezska ostrava na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Chcete prodat, koupit či pronajmout byt, dům nebo pozemek? Spolehněte se na jedničku mezi realitkami.


Protože má první zkušenost byla pozitivní, tak js. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Hukvaldy (okres Frýdek-Místek) neuvedena. Zdarma vám spočítáme hypotéku. Celková plocha: m 2: Kontaktovat.


Cena dřevostavby PENB B je vč. Máme nemovitosti na prodej pro novostavby ostrava od Kč 85000. Níže naleznete podobné nabídky.


Hledáte dům na prodej ? Prohlédněte si domy na prodej na REALCITY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...