úterý 5. června 2018

Penziony slavonice

Osob : Pokojů : Vymazat filtr. Rekreační dům Neradová. Můžete rezervovat pokoj nebo apartmán již od 5Kč za osobu a noc. So - Ne: – hod Město, lokalita, penzion.


Slavonice jsou jedním z velmi dobře zachovalých historických měst v České Republice.

Náš penzion se může stát Vaší základnou pro pěkné a zajímavé výlety po okolí autem, pěšky nebo na kole. Ubytovani Slavonice v penzionu Karel Kunc Vás nezklame. Penziony Slavonice , přehledná nabídka ubytování.


Ubytování vybírejte z nabídky celkem penzionů. Penzion Secesní dům nabízí celoroční ubytování v klidné části města. K dispozici jsou tři apartmány a tři pokoje.


Pobyty ve Slavonicích a ubytování Česká Kanada. Dovolená a rekreace v České Kanadě, Penzion Klondike, Valtínov, Kunžak, Strmilov.

Je tu několik hotelů a penzionů, osvědčené najdete na bannerech na tomto webu a můžete si jejich nabídku prohlédnout rovnou. Nachází se v klidné části města asi minut chůze od centra. Rezervujte si svůj pobyt včas. Hotel Besídka je situován v hezkém městečku Slavonice nedaleko chráněné krajinné oblasti Třeboňsko a hranice s Rakouskem. Město Slavonice poskytuje ubytování v kategoriích: Romantické ubytování a Wellness pobyty a nachází se v rekreační oblasti Jižní Čechy.


Nabízíme vám kvalitní ubytování za dobré ceny, které je vhodné pro trávení víkendu i rodinné dovolené. Slavonice se řadí mezi historicky i kulturně nejcennější města na území Česka. Zároveň jsou ale dostatečně klidné na to, aby se tu cítili dobře i turisté, kteří nesnášejí davy jiných cestovatelů.


Dozvíte se zde také více o pobytových balíčcích. Vymažte všechny filtry nebo si zobrazte návrhy od Tripadvisoru: Mohou se nacházet v Slavonicích nebo v okolí. Bejckuv Mlyn is a comfortable accommodation in a natural park in Slavonice , Czech Republic. Apartmán Slavonice , Boženy Němcové 569. Vyberte si z největší nabídky ubytováni.


Firma Alena Kuncová řadu let dodává na zakázku pěkné šité kabelky. Její manžel Karel Kunc Slavonice podniká v oboru palubky, podlahovy latě, hranoly, palivové dříví i brikety a stavební izolační materiály. Hledáte ubytování na Vysočině?

Penzion pod Drátníkem se nachází uprostřed krásné přírody a nabízí stylových pokojů s vlastní koupelnou. Užijte si dovolenou na Vysočině. Umístění: V obci Slavonice , v místní části Stálkov (km od Slavonic). Autobusová zastávka 3m.


V okolí jsou rozsáhlé lesy, možnost koupání, houbaření, turistiky, cykloturistiky, v zimním období běžkování. Turistické cíle: Slavonice , hrad Landštejn, úzkorozchodná trať Nová Bystřice-Jindřichův Hradec, Dačice, Telč, Jindřichův Hradec. Při obsazení pokoje čtyřmi osobami je cena.


Kapacita: lůžek ve pokojích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...