úterý 5. června 2018

Cyky 4x35 průměr

CYKY 4Jx(4Bx35) Kód ELFETEX. Přeskočit na konec galerie s obrázky. AYKY-J 4xRE (4Bx35) Prílohy na stiahnutie. Katalóg katalog- cyky -ayky.


Káble sú určené pre rozvod elektrickej energie v pevnom uložení do zeme, káblových žľabov a do vonkajšieho prostredia. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Zjistit dostupnost na pobočkách € Cena bez DPH za 1M. Kč Cena bez DPH: Množství m. Také pro vnitřní instalace a instalace pod omítkou. Installation cables with Cu conductor. Dostupnost 1MJ M Balení.


Stávající kabel je uložen v zemi o délce 60m a je 4xAYKY. Vaše názory zda ponechat nebo vyměnit za 4xCY. Kabely AYKY se však liší hliníkovým jádrem. Jsou určeny pro rozvod elektrické energie.


Nalezli jsme také odkazů na podobné produkty v dalších obchodech. Ohebné kabely H05VV-F (CYSY), H03VV-F (CYLY). Gumové kabely H05RR-F (CGSG) a H07RN-F (CGTG). Audio kabely CYH a SCY. Ovládací kabely YSLY a svařovací kabely H01N2-D.


Dům a zahrada - Kabel ayky bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Vhodné jsou pro umístění bez mechanického namáhání v rozvodech do 750V nebo jako přívodní kabely. Možnost zakoupení kabelů i po metrech. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Výrobca: PRAKAB PRAŽSKÁ KABELOVNA, s. Cena: 1EUR produktov skladom rýchle dodanie - viac na hagard.


Vyzvednutí objednávky elektromateriálu možné v kamenné prodejně v Praze. Délka je cca 35m, uložení v drátěném žlabu. Impedace v místě připojení kabelu je 3Ohm. Není tento průřez nějak extrémě přemrštěn? Informativní průměr kabelu mm Jádro: Měděné Jádro třídy: třída Izolace žil: PVC Výplň: nevulkanizovan.


Daugiau Šalinti Žymėti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...