středa 20. června 2018

Motorová pila pro řezbáře

Motorová pila pro řezbáře

Vysoce kvalitní ruční nástroje a nářadí pro umělecké řemeslníky. Sortiment zahrnuje dláta a řezbářské nástroje, pily, hoblíky, nože, brusné nástroje atd. V pořadí již devátý ročník kurzů řezby motorovou pilou pro začínající i pokročilé řezbáře proběhne ve dnech 3. Abakuk v Hanušovicích pod vedením řezbáře Jaroslava Pecháčka, Zdeňka Grosse a sochaře Antonína Suchana.


Motorová pila pro řezbáře

Nejlehčí obouruční benzínová pila na světě vhodná pro lehčí práce, práce na zahradě, vhodná pro tesaře, řezbáře a sadaře. Potěší poměrně nízká hmotnost kg a také nízká spotřeba paliva. Pila je určena pro méně náročné uživatele a příležitostné řezání.


Skvěle se hodí pro práci. Robustní pila s benzinovým úsporným motorem STIHL 2-MIX a dlouhodobým systémem filtrace vzduchu s předřazeným odlučovačem. Profesionální antivibrační systém.


Splňuje normu o zplodinách EU II. Je nejlehčí motorovou pilu ve své objemové třídě - váží pouhých kg a disponuje. Výkonná motorová pila vhodná pro běžné domácí použití - za super cenu, určitě doporučujeme! Doprava zdarma skladem.


Pohon Značka Délka lišty. Aku (6) benzinový (9) elektrický (6) Levita. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Akumulátorová pila MSA 1C-B.


Lehká akumulátorová motorová pila pro ošetřování pozemků a jednoduché řemeslné práce. O vyšší řezný výkon oproti MSA 1C-B. Rukojeť opatřená měkkým potahem, rychlá a komfortní výměna řetězu díky rychlonapínání řetězu STIHL, brzda řetězu QuickStop Super, olejová nádrž s průhledným okénkem, vysoký řezný. Vzhledem k tomu, že motorová pila je velmi hlučný nástroj, doporučuje se do uší zasouvat špunty do uší sluchátka pro ochranu před hlukem. Měli byste nosit přilbu na hlavu, protože existuje vysoké riziko pádu velkých větví při kácení stromů.


Dětská řetězová pilu pro malé dřevorubce. Velmi realistický zvuk skutečné motorové pily. Motorová pila pro děti. Vyrobeno z kvalitního plastu, robustní s důrazem na detail. Nová akumulátorová motorová pila Stihl MSA 2C-BQ řady Pro , ještě výkonnější než model MSA 1C-BQ.


Objem palivové nádrže o l. Funkční - řetěz se otáčí. Výhodná cena a levná dopra. Poměr hmotnosti, délky lišty a výkonu z ní činí dokonalý nástroj pro hobby použití při práci v okolí domu. Speciální motorová pila. Vyhledávaná profesionály pro extrémně nízkou hmotnost v dané kubatuře, úzký tvar těla díky horizontální konstrukci motoru, pro nízké vibrace a kultivovaný chod.


Tato konstrukce je zcela unikátní a nekompromisní. Moderní malá benzínová pila pro řezání palivového dřeva a práce kolem domu a na zahradě. Snadná obsluha a příznivá hmotnost z ní činní univerzálního pomocníka pro.


Motorová pila pro řezbáře

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Benzínová pila Hecht je univerzální pila pro každodenní použití s maximálním výkonem kW. Vhodná pro řezání palivového dřeva.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...