čtvrtek 21. června 2018

Cena stropu spiroll

Předpjaté stropní panely SPIROLL slouží k vytvoření stropních a střešních konstrukcí pozemních staveb. Pro svou vysokou únosnost, odlehčení dutinami a dokonalému využití materiálu díky předpjaté výztuži jsou panely vhodné zejména pro větší rozpony. Podélné i šikmé řezy umožňují dílce přizpůsobit individuálním potřebám zákazníka pro netradičně. Na základě projektové dokumentace (půdorys 1. NP, 2. NP, krovu, řez objektem) vám nezávazně zpracujeme cenovou nabídku a návrh skladby stropu SPIROLL , betonových schodišť, balkonů, kterou vám následně odešleme do dvou pracovních dnů. Jako strop jsme zvolili stropní panely Spiroll od firmy Goldbeck.


Komunikace s firmou byla bez problémů, poslali jsme výkresovou dokumentaci, na základě které nám vyhotovili cenovou nabídku a rozpis jednotlivých panelů.

Dodáváme betonové panely, schodišťové prvky a Spirolly všech rozměrů! Pošlete nám poptávku nebo projektovou dokumentaci a my Vám vytvoříme cenovou nabídku. Rychlý výpočet ceny stropu na základě tvaru domu. Aplikace na základě jednoduchého nákresu tvaru domu dopočítá cenu Porotherm stropu.


UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA SPIROLL OBSAH 1. Predstavujeme Vám kľúčové produkty našej ponuky: predpätý stropný systém PM a dutinové stropné panely FF. Ich aplikácia je možná bez nutnosti použitia montážnych podpier, dodatočnej výstuže a nadbetonávky. Celková zastavěná plocha a plocha stropu I.

NP bude 1m plocha II. Zatím jsem nedostal od Heluzu cen. DPH), tak proto mě zajímala cena vztažená k ploše. Moc vám fandím, opravdu to chce odvahu a spoustu věcí udělat svépomocí. V prosinci pak byla úspěšně dokončena jejich certifikace a získali jsme certifikát SŘV platný od 1. Návrh stropní konstrukce zpravidla obsahuje výkres skladby stropu , specifikaci montážních pozic a statické posouzení.


Tuto dokumentaci je třeba předložit statikovi objektu k odsouhlasení, aby se zamezilo možnosti vzniku chyby z důvodu výrobci neznámých souvislostí, popřípadě neúplných podkladů. Panely slouží k vytvoření stropní konstrukce v objektech bytové, průmyslové a občanské výstavby, kde jsou výhodné díky malé výšce prvku a tím i celého stropu. Patří mezi tradiční konstrukce, v současnosti se používají méně často (stará zástavba). SP (původní označení PP HCE) SPIROLL s vysokou únosností, nízkou hmotností a vysokou rychlostí realizace.


Stropní konstrukce se zalitými spárami Obr. Díky tomu, že stropní systém odbourává velkou část mokrých procesů na stavbě, je vhodný k použití během celého ročního období. Bez ohledu na klimatické. Výši ceny ovlivňuje rozpon a zatížení konstrukce, členitost půdorysu a přístupové podmínky budovaného objektu.


Oproti jiným stropním systémům zahrnuje cena i montáž. Výše ceny není ovlivněná vzdáleností stavby od výrobního závodu. Nabízíme betonové stropní panely SPIROLL či PARTEK.


Náš stropní systém je založen na předpjatých dutinových panelech, vyznačujících se vysokou únosností a nízkou hmotností.

Další nespornou výhodou je rychlost a flexibilita montáže požadovaného stropu. Skladbu stropu uvažujte podle obr. VĚNCE I PRŮVLAKY V PŘÍZEMÍ JSOU V ÚROVNI PANELOVÉHO STROPU. PANELY SPIROLL S PODÉLNÝMI ŘEZY ČI VÝHRABY MOHOU MÍT NÁSLEDKEM MANIPULACE ODŠTÍPLOU HRANU,. PROJEKT SKALDBY STROPU A TVARU BUDE ŘEŠEN V RÁMCI VÝROBNÍ DOKUMENTACE FIRMY PREFA BRNO.


Prostějov, cena 865Kč, od animal na Sbazar. Rozhodující kritéria pro volbu konstrukce stropu jsou: rozpon, únosnost, plošná hmotnost, horizontální tuhost, akustické a tepelnětechnické vlastnosti a požární odolnost. V některých případech může horní plocha nosné. Vložkový strop je variabilnější, spiroll zase překlene delší rozteč a po jeho uložení na dům lze již částečně využívat jeho nosnost, zatímco u vložkového stropu lze až po dosažení minimálně tuhosti betonu.


Cena železobetónového monolitického stropu závisí od triedy betónu, prierezu betonárskej ocele, montáže a demontáže debnenia. Zaliatím výstuže betónom vznikne homogénny strop, ktorý je tenší ako montovaný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...