čtvrtek 26. dubna 2018

Klávesové zkratky chrome

Okna a karty jsou základními prvky každého webového prohlížeče. Naučte sa používať klávesové skratky a staňte sa profesionálnym používateľom Chromu. Je proto vhodné znát jeho klávesové zkratky a usnadnit si tak práci při procházení internetu. Geekové mají rád klávesové zkratky - jsou často rychlejší než kliknutí na myš pomocí myši. Autorem článku je Daniel Hlas.


Programy, Internet a Návody. Pro diskusi slouží komentáře (1). Obecné klávesové zkratky. F– Hledání souboru nebo složky. F– Přejmenování vybrané položky.


F– Zobrazení seznamu panelu s adresou v programu Průzkumník Windows. F– Procházení elementy obrazovky v okně nebo na ploše. F– Obnovení aktivního okna. F– Aktivace panelu s nabídkami v aktivním programu. Tyto klávesové zkratky se dají kombinovat.


Chytnete-li okno a přesunete ho na levou či pravou stranu plochy, dojde k zarovnání okna podél levého či pravého okraje plochy. Klávesové zkratky považuji za malou násobilku dorozumění se s počítačem. Proto jsem sestavil následující přehled. NOVINKA) Můžete nakonfigurovat: Změna formátu času, hodin nebo hodin. Vyberte a změňte svůj oblíbený jazyk.


Přizpůsobte pozadí hodin (k dispozici více než 1návrhů). Pomocí klávesových zkratek můžete některé příkazy zadat rychleji. F- zobrazení nápovědy online.


Klávesové zkratky chrome

Rýchlo sa spúšťa z pracovnej plochy a webové stránky načíta v zlomku sekundy. Režim inkognito je praktický obzvlášť z dvoch dôvodov Režim Anonymního okna ukončíte zavřením tohoto okna prohlížeče. Pri prehliadaní v režime inkognito sa v rohu obrazovky zobrazí ikona režimu inkognito. Samozřejmou vlastností všech moderních prohlížečů je možnost zobrazení více stránek současně. Při pojmenování této funkce prokazují tvůrci prohlížečů.


Chrome je bezplatný a voľne šíriteľný. Existují další interní stránky, ke kterým budete možná potřebovat přístup pomocí klávesové zkratky. Možná bude možné získat rozšíření úlohy, ale. Protože má připnutá karta vždy stejnou pozici, lze takto velmi rychle přepínat na konkrétní stránku.


Takže vlastně tento tip není až tak nic revolučního, jen je tu přidaných pár věci, které tam nenajdete. Hodilo by se mně kdybych to mohl nějakou klávesovou zkratkou otevřit a. A nějaké ty praktické komentáře. Následující zkratky jsou dostupné pouze na české klávesnici QWERTZ, tedy standardní - české rozložení. Zde na webu najdete mapu znaků online i návo jak spustit tu ve Windows (XP, Vista nebo 7).


V jiných jazycích nebo rozloženích tyto zkratky nefungují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...