pátek 27. dubna 2018

Bakrylex na beton

Katalogové a bezpečnostní listy najdete na stránkach výrobce BARVY A LAKY TELURIA. Farby a laky nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Vodou riediteľná disperzná farba na kov aj na drevo od € s DPH. Dostupnosť: Skladom Vyberte variant. Do této řady patří nátěry odpovídající specifických požadavkům povrchů, jako jsou beton a plasty.


Mají speciální parametry, díky kterým povrch spolehlivě ochrání. Barva splňuje požadavky předpisů pro použití na nátěry hraček pro děti ve věku do let. Kategorie disperzních akryl. Bakrylex na dřevo platné do: 28.


Vodurieditelná farba na betón -savé podklady. BAKRYLEX , DENAS 2v DENAS BETON. Lak asfaltový na beton , izolační nátěr proti vlhkosti. HOBBY beton kg, zušlechtěná betonová směs.


Je určen k moření dřeva. Balakryl žlutý l, nebo bakrylex , ks, – Kč, , – Kč. Skladem máme značkových produktů od 15Kč. Chci se doptat na další informace.


Máte problém, se kterým si nev�. Odesíláme v pracovní dny, zpravidla do 3-dnů. Na internetové stránkce Vzorník barev jsou zobrazeny vzorníky odstínů, tvarů a jiných variant. Zobrazené vzorky nemusí odpovídat přesnému vzhledu reálných produktů. Vernostné a objemové zľavy.


V internetovém obchodě Nejlevnejsi-Barvy-Laky. Základní barvy na dřevo najdete širokou nabídku kvalitních produktů v různých cenových relacích. Spreje nebo i rozpouštědlové nátěrové hmoty není možné aplikovat na polystyren, obsažená rozpouštědla narušují, rozpouštějí polystyren. Pro nátěr polystyrenu je možné použít vodouředitelné nátěrové hmoty jako např.


Barvy a laky na nábytek najdete širokou nabídku kvalitních produktů v různých cenových relacích. Běžná cena 13Kč 15Kč 12Kč. Lazura vodouředitelná s přírodním voskem.


Omítky, malty a cement koupit o objednat u OBI. DENAS Beton - водоразредима акрилна боя за бетон 8кг. Katalógové bezpečnostné listy nájdete na stránkach výrobcu FARBY A LAKY TELURIA. Měkčená disperze polyvinylacetátu, která se používá ve stavebnictví jako plastifikační a provzdušňovací přísada do malt, omítek, cementových potěrů a jiných stavebních směsí v množství do na hmotnost cementu, resp.


Vodouředitelný lak na dřevo, nábytek, nebo vrchní nátěr pro disperzní barvy. Lak vodouředitelný disperzní na dřevo. Používá se k provádění nátěrů tvrdého i měkkého dřeva, nábytkových dílů, dřevěných obkladů, překližky apod.

Bakrylex na beton
Bakrylex na beton

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...