čtvrtek 29. března 2018

Exotické dřevo praha

Exotické dřeviny pronikly na český trh masověji až v 90. Do té doby se v našich zemích převážně využívaly evropské dřeviny jako buk, dub, jasan. Hlavní předností je neuvěřitelná barevná škála odstínů, od světlých, přes mahagonové, po hnědé a černé.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. V nabídce naší společnosti naleznete exotické řezivo, které pochází z Afriky, Ameriky a Asie. Zajistíme dopravu vaší terasy až k vám domů.


E-shop funguje a prodejny jsou otevřeny pro všechny zákazníky. Materiály - exotické dřevo Wenge. Cena s DPH: - 3Kč. Desert Ironwood (Arizona Ironwood) č. Firma Dřevo Praha prodává stavební řezivo, palubky, fošny, latě, hranoly aj. Nabízíme výrobu designových prvků pro Váš interiér.


Exotické dřevo praha

Ať už se chystáte využít dřevo v obýváku, koupelně či kuchyni, najdeme pro Vás vhodný druh dřeva a realizaci na míru. Neváhejte se s námi podělit o Vaši představu a společně ji můžeme realizovat. Toto exotické dřevo pochází z Jižní Ameriky a je velmi často používané pro terasové palubky. Podle dovozců je velmi vhodné právě pro všestranné použití v exteriérech zejména na konstrukce a podlahy pergol a teras.


Neuvolňuje pigmenty, pod vlivem slunečního záření postupně získává našedlý odstín. Surové dřevo není potřeba dodatečně upravovat speciálními tónovacími oleji, tak jak se to běžné dělá u dubových podlah. I v surovém stavu je většina exotickým dřevin nádherně přírodně zbarvená. Hevea (Rubber woo Malajský dub nebo Kaučukovník) je světlé exotické dřevo , které se svými vlastnostmi a vzhledem podobá dubu, přitom je někdy téměř o polovinu levnější … Spárovky z Hevey jsou vhodné na výrobu masivních dřevěných schodišť a všech druhů interiérového nábytku. Naskladnili jsme tůje Podařilo se nám naskladnit tůje, takže máme zásobu špalíků s bohatou kresbou a zajímavou barvou.


I exotické dřevo na terasy patří mezi velmi vyhledávané položky u našich zákazníků. Zajímavý design a vysoká hustota dřeva předurčuje tyto dřeviny do exteriéru. Při objednání dřevěných teras nezapomeňte i na podkladové hranoly , které potřebujete pro montáž terasy. Tloušťka dřeviny však musí být minimálně mm a maximálně mm.


Proto doporučujeme poradit se ještě před výběrem podlahy s odborníkem. Z Afriky, Jižní Ameriky a Jihovýchodní Asie dovážíme exotické řezivo z nejkvalitnějších dřevin za bezkonkurenční ceny. Obchodujeme se všemi sortimenty surového dřeva. Současným módním trendem je teakové dřevo.


Má ideální vlastnosti k tomu, aby vydrželo všechny rozmary počasí ať je z něho zahradní nábytek nebo venkovní terasa. Máte zájem u nás nakupovat exotické dřeviny za velkoobchodních podmínek? Rádi Vám zašleme velkoobchodní ceníky našeho sortimentu.


Nestanovujeme žádné minimální odběry. NashGrowShop (Český Těšín) 22km. Prodej hnojiv, pěstebních boxů, závlah a osvětlení a dodávky. Ceny jsou uvedené bez DPH.


Exotické dřevo praha

Prodejní sklad najdete v Pozořicích na adrese: Holubická 373. Vítejte na oficiálních prodejních stránkách společnosti CDP s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...