čtvrtek 22. února 2018

Výroba dřevěných okenic

Okenicové kování je vyráběno v barevném provedení černé, bronzové a bílé povrchové úpravě, opticky velmi dobře ladící s každým povrchem a typem okenic. Venkovní dřevěné okenice příjemně stíní a hezky vypadají. Někteří hosté si neodpustí přejet rukou po dokonale zpracovaných dřevěných rámech.


To neznamená, že by okna a dveře ze Slavonic postrádala asertivitu. Velmi slušně vítají solární zisky, ale umí říci rázně NE chladnému počasí. Při vývoji oken a dveří kombinujeme racionální poznání na hranici současných technologických možností s tradiční řemeslnou. Výroba dřevěných oken, dveří a okenic.


Truhlářství Švagr Okenice. Zajistí ochranu před povětrnostními vlivy i zvědavými pohledy. Na přání zhotovíme k našim výrobkům také venkovní okenice.


Okenice jsou estetickým a poznávacím znamením domu. Jsou zhotoveny z lepeného dřeva. Konstrukce je rámová s lamelovými či palubkovými výplněmi. Specializujeme se na dřevěná okna a vchodové dveře.


Ostrava - heřmanice - Česká republika Tel. Ozuby nebo také cinky, či rybina patří mezi základní a zhusta používané spoje v tradičním truhlářství a také na našich truhlářských kurzech patří mezi nejžádanější. Popisu tohoto spoje se. Pokud i Vy uvažujete o pořízení okenic pro dřevěná okna, obraťte se na odborníky, kteří okenice vyrobí přesně dle Vašich požadavků.


Je to přírodní materiál, který dodá tvář a charakter bydlení. Na své si přijdou i majitelé originálních novostaveb, kteří se chtějí odlišit. Okna jsou důležitým prvkem k vytvoření útulnosti domu.


Spojují interiér a exteriér, okny prochází sluneční svit do vnitřního prostoru a umožňují nerušený pohled do přírody. Jmenované typy okenic se mohou skládat z více než jedné dvojice křídel. Dřevěná a plastová okna.


Na několikadílná okna nebo ta s větší plochou jsou praktické okenice vícedílné, skládací. Jednotlivá křídla se spojí kloubovými závěsy, takže se dají složit tak, že vedle okna nezabírají mnoho místa. Zabýváme se vlastní výrobou dřevěných oken, dveří a dalších doplňkových konstrukcí (zimní zahrady, parapety, okenice, garážová vrata, atypické dřevěné konstrukce ). Vlastní výrobu máme v Kladně. U celého sortimentu zajišťujeme dodávku, montáž, servis a garanci. Kvalitní eurookna s minimálními nároky na údržbu, dlouhou životností a špičkovými vlastnostmi.


Eurookna EURO IV-SOFTLINE. CZ, kde se sdružují spolehlivé obchody, ověření výrobci a řemeslníci. Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemá nebo neví kde bych mohl sehnat, stáhnout plány na výrobu dřevěných dveří, oken a okenic , díky za odpověd.


Tvoří je speciální duralový profil,. Rozměry oken, včetně výklenku jsou v. Zakázková výroba vnitřních i venkovních okenic. Vyrábíme repliky a provádíme repase dřevěných okenic.


Mají dlouhodobou životnost, jsou neuvěřitelně funkční, mají pozitivní vliv na design interiéru a informují o vybraném vkusu majitele. Systém naklápění SUN RUNNER umožňuje naklápění sestav zastínění v rozsahu 0. Chrání vaše okna před nepřízní počasí a dodávají domu osobitý ráz. Dodáme solární variantu dřevěných či dřevohliníkových oken.


Nabízíme několik modelových řad interiérových dveří. Zajistíme projekt a realizaci zimní zahrady podle vašich představ. Naša firma OKENICE - MJ sa špecializuje na výrobu okeníc.


Hlavnou náplňou je výroba a montáž okeníc - plastové vyrábame z profilov firmy aluplast, kde spolu s kovaním od renomovaného výrobcu. Kvalitná, odolná, neustále nadčasová tieniaca technika, s využitím komplexného systémového riešenia výroby okeníc. Naším top produktem jsou dřevohliníková okna a dveře s AL opláštěním od firmy Gutmann, která splňují vlastnosti bezúdržbových oken z exteriéru s příjemným bytovým dřevěným doplňkem z interiéru.


Tyto okenice jsou vhodné pro dřevěná okna i eurookna, které naše firma také vyrábí a dodává.

Výroba dřevěných okenic
Výroba dřevěných okenic

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...