čtvrtek 22. února 2018

Spartan beast liberec 2017

Všichni co dokončili maji můj obdiv. Tímto děkuji všem závodníkům, dobrovolníkům i pořadatelům! I přes nepřízeň počasí to byl. All prices are per person and include VAT.


In case of international wire transfer - additional bank fees can occur. We use Timing Chips for accuracy - the chips are provided by organization. Kutna Hora (Csehország) HUN Harcos akadályfutó verseny.


Sobotní trať bude dlouhá minimálně km a bude na ní minimálně překážek. Zaběhat si, zaplazit se, zaplavat si, zapřelézat si. Vás šáhnou na dno svých sil. The Beast will test not only your endurance, perseverance and grit, but also your mind. Spartan Kids Training Community.


It won’t be easy but you can’t believe how good the medal feels at the finish line. Since then I have done another Sprint, a Super and now this. BEAST participants numbers:. GRATULACE VŠEM, kteří dokončili! Azért hozunk létre a régió többi versenyére is általunk készített eseményt, mert már nagyon sokan közületek járnak.


Za okny začíná poletovat žluté listí a první přízemní mrazíky dávají o sobě vědět méně vzrostlým jedincům – jednomu už ani nepřijde, že ještě nedávno bylo v plném proudu léto. Winter Sprint Liberec CZ Watch Video HH. K people interested and 1. Tento víkend v sobotu 23. U toho jsem nemohl chybět.


There also may be one listed at the top of this page. We utilize some of the best in class race timing technology in the world and guarantee post-race photos. You can also create an Athlinks profile by. Only Ultra Beast in Valčianska Dolina in Slovakia was more difficult.


Odstranění fotek a videí z alba. Vyberte všechny fotky či videa, které chcete smazat a potvrďte akci. If at any point in time during this program you. Aby jo když je venku 5°C. Spolubydlící Mára odchází shánět sůl, aby.


Beast otestuje nejen tvoji vytrvalost, houževnatost a pevnou vůli, ale především také tvoji mysl. Beast nabitý více než 30ti překážkami je závěrečnou metou na cestě k tvé spartanské trofeji TRIFECTA. Pět kilometrů, které změní váš život. Naším posláním je změnit 1milionů životů tím, že motivujeme lidi, aby se dostali ze svých komfortních zón a se dozvěděli, prožívali a přijali spartanský životní styl.


There was laughter, there were tears, there was a mess. Seriously though, there were some things I learned that I hope might help others during their first Ultra Beast. Snad by ho překonal už jen Ultra beast z Valčianské Doliny na Slovensku, ale co ztrácel Beast v Liberci na délce, tak na obtížnosti trati dokonalo počasí.


Every year I completed the event, I did better, which you will no doubt know why after reading this. On that note, and wanting to bring things to the next level, here is another take on Ultra Beast training. O hodinu později mne nabírají parťáci do auta a vyrážíme směr Liberec.


Na místě je spousta lidí a adrenalinem to tu.

Spartan beast liberec 2017
Spartan beast liberec 2017

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...