úterý 26. prosince 2017

Aplikace měření vzdálenosti iphone

Nemusí vám ale vyhovovat, proto v App Store najdete i alternativy. I když se vám nainstaloval spolu s ním, pokud se vám z nějakého důvodu nelíbí. Re: iOS aplikace na měření vzdálenosti. Příspěvek od lulu úte 12.


Měření vzdálenosti mezi dvěma body Můžete vypočítat vzdálenost mezi dvěma či více místy na mapě. Můžete tak například změřit vzdálenost vzdušnou čarou mezi dvěma městy. Aplikací v AppStore je již přes tisíc. V našem přehledu najdete ty, které by ve vašem iPhonu rozhodně chybět neměly.


Většina jich je zdarma. Z testů je patrné, že se na aplikaci Měření nelze zcela spoléhat, ale pro orientační změření vzdálenosti či velikosti nějakého objektu je zcela dostačující. Navíc není vyloučeno, že Apple její přesnost bude nadále zlepšovat. Pro úplnost dodáme, že funkce Měření je dostupná na zařízeních s procesorem Aa novějším, tedy od iPhonu 6S.


Zatím žádnou konkrétní nemám, a tak se po nějaké porozhlížím. Moje představa by byla si tu aplikaci stáhnout do mobilu a následně ji používat bez toho, aniž bych musel mít telefon připojený k internetu. Přehledná grafika a přesnost měření jsou jejími hlavními výhodami. Specialitou aplikace Runtastic je možnost sledování vašeho běhu. Už od června mají vývojáři aplikací pro App Store opět více možností a to především díky nové platformě ARKit fungující jako rozšířená realita.


Pomalu se tak začínají objevovat ukázky prvních aplikací a ta níže vypadá opravdu slibně. Po dokončení měření všechny údaje ze senzorů pošle na clou kde proběhne výpočet za pomoci patentovaných algoritmů a během několika okamžiků se zobrazí výsledek. Endomondo si zamilujete, pokud chcete projíždět statistiky a vzpomínat na svoje tréninky. Při ukládání svého právě dokončeného tréninku můžete svůj běh popsat několika větami nebo. Je k dispozici pro systém iOS 8. U celého řešení oceňujeme zejména kvalitní zpracování webového rozhraní v češtině, protože mobilní aplikace v angličtině nás vzhledově moc nepřesvědčila.


A přestože, toto není plný výčet všeho, co používám, snažil jsem se vybrat zajímavých aplikací pro tento mě. Aby bylo měření tempa a vzdálenosti při Chůzi v hale co nejpřesnější, choďte aspoň minut venku se spuštěnou aplikací Cvičení, aby se hodinky zkalibrovaly. Kromě měření obsahuje aplikace také informaci o tom, pro jakou situaci je určitá hladina hluku typická.


Tyto informace zobrazuje aplikace také v reálných náhledech, aby člověk věděl, v jakém prostředí by se měl zrovna nacházet, aby ten zatracený kravál, který teď. Watch jsou na zápěstí pravděpodobně po celou dobu, ale jejich měření může být vychýlené, pokud budete hodně pohybovat rukama, například při mytí nádobí. Hodinky to vyhodnotí jako rychlou chůzi.


Každopádně, vše s rozumem. A jaké aplikace používáte vy? Druhou možností příplatku je upgrade na premium účet, který stojí čtyři dolary měsíčně (když zaplatíte celý rok najednou, je to levnější) a který shodou okolností v současné době nabízí T-Mobile svým zákazníkům na jeden rok zdarma.


Pokud budete mít nějaký problém. Samotná aplikace je velmi jednoduchá a pracuje dle očekávání s fotoaparátem. Po instalaci musíte vše nakalibrovat, takže zhruba půl minutu budete s telefonem kroužit. Následně už jen vyberete horizontální či vertikální přímku. Ta se umístí do prostoru a vy tahy prstem vyberete počáteční a koncový bod.


Samotné měření je spíše nouzové a nemůžete jej brát. Vzdálenosti , úhlů, projekce obrazců do reality, měření trajektorie a tak dále. Nejdůležitější na tom všem je, že to vypadá opravdu snadně a efektivně.


Posuďte sami, v demoukázce níže. Zde z nejlepších, které můžete získat. Pravítko AR - měřicí páska kamery. Můžete použít klasické pravítko, pravítko fotoaparátu nebo pásku. Tyto aplikace slouží k měření sportovního výkonu, ať už během cyklistiky, běhu nebo sekání trávníku.


Mezi hlavní funkce patří měření provedených kroků, měření překonané vzdálenosti , měření počtu spálených kalorií či délka chůze. Krokoměr disponuje i denní pamětí, která uchovává naměřená data. Hodnoty si pak můžete stáhnout do počítače a pomocí aplikace jednoduše porovnávat výsledky, sledovat statistiky chůze a jiné.

Aplikace měření vzdálenosti iphone
Aplikace měření vzdálenosti iphone

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...