pátek 24. listopadu 2017

Plech trapézový

Trapézový plech T plus. Harmonický vzhled trapézového plechu Regamet T-Plus. Tyto plechy se zejména využívají při průmyslových stavbách na montáž stěn a pokrytí střech, přičemž dosahují vynikající poměr ceny a kvality. Každý trapézový plech je vyroben v nové výrobní hale s plně automatizovanou výrobní linkou na profilování plechů.


Můžeme se s nimi setkat také pod názvem, který označuje výrobce - plech VSŽ, VIKAM, ARCELOR MITTAL, CB PROFIL, MÜNKER, SATJAM, ROVA, nebo v hovorových názvech trapéz, trapézák, vlna, hranatá vlna, plech do ztraceného bednění.

Nízké pořizovací náklady, vysoká bezpečnost, ekologická šetrnost nebo moderní vzhled – to vše jsou atributy, které dělají z trapézových plechů vhodnou střechu, či fasádu průmyslových objektů a hal. Plech s povrchovou úpravou Alu-zinek o tloušťce 5mm. Je to ocelový plech pokrytý hliníkem (), zinkem (4) a křemíkem () povrchová úprava s životností let bez údržby! Hliníkový trapézový plech T plus.


Výrobní program umožňuje navíc dodávky širokého spektra rozměrů, síly a povrchové úpravy barvou dle RAL. Vše pod garancí skupiny Buildex qualitty matters. Vážení zákazníci, termíny doručení se mohou o několik dní lišit.


Děkujeme vám za porozumění.

Efektivní, efektní a ekonomický. Varianta TN je vyrobena s prolisem v délce plechu. Oblíbený trapézový profil pro střechu a stěnu. Naši zákazníci jej využívají při stavbě montovaných budov, obchodních objektů, skladů a garáží. Střechy a plechová střešní krytina - MASLEN s. Používá se při výstavbě bytových a malých komerčních objektů.


Slovenský výrobce lehké střešní krytiny a trapézových plechů špičkové kvality. Pozinkovaná trapézová doska Guttatop Tje vyrobená z profilovaného obojstranne pozinkovaného oceľového plechu hrúbky mm s povrchovou úpravou z oboch strán. Stejně jako ostatní typy polykarbonátu na slunci nekřehne a nežloutne. The Worst Roofing Job Ever!


This Tops Anything I have Seen in Years of Roofing - Duration: 7:11. Umožňuje realizaci efektivních konstrukci. Používají se pro zastřešení a stěny budov mohou sloužit pro realizaci složitých, spektakulárních konstrukcí.


Jsou široce používány ve stavebnictví jako materiál vhodný jak pro vnější plochy tak pro vnitřní prostory. Obvykle je vyráběn z hliníkového nebo ocelového plechu, ale i jiných kovových materiálů. Zrnitost způsobuje tvrdost povrchu a vynikající.


Univerzální trapézový plech T-12.

Dodává se v provedení pozink i RAL. Stěnový trapézový plech s nejnižší vlnou. Vhodný na fasádní obklady, atiky, podhledy apod. Důležité informace k objednávce. Střešní a fasádní profil Výška profilu při tomto druhu trapézového plechu je mm.


Je vhodný jako střešní a fasádní profil. Uvedený plech je možné využít jako laciné řešení při rekonstrukci střech rodinných domů bez nutnosti výměny původního laťování. Firma CGT vlastní výrobní linky pro dělení a trapézování plochého plechu ze svitků. Na přání jsme schopni také vyrobit veškeré klempířské. Oceľový plech sa hodí na obloženie stien, prístrešky na vozidlá, kôlne, zastrešenie terás, prístrešky na drevo atď.


Vďaka svojej povrchovej úprave odpudzuje vodu a pretože je ľahký, ľahko sa pokladá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...